ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νέα Υόρκη: Ιδιοκτήτης μπαρ διώχνει από το μαγαζί του όποιον θαμώνα αναφέρει αυτή τη λέξη! (φωτό)

Νέα Υόρκη: Ιδιοκτήτης μπαρ διώχνει από το μαγαζί του όποιον θαμώνα αναφέρει αυτή τη λέξη! (φωτό)

Πολύ πρωτότυπη επιλογή! Αυτό το «literally» (κυριολεκτικά) που λένε συνεχώς οι αγγλόφωνοι μοιάζει με το δικό μας «προσωπικά» που δεν σταματούν να κοτσάρουν κάποιοι στις φράσεις τους.

Και ναι, είναι εξίσου ενοχλητικό!Είναι όμως τόσο που να σε διώχνουν από κάπου αν το ξεστομίσεις; Ένα μπαρ στη Νέα Υόρκη το πιστεύει σίγουρα, καθώς ακόμα και πινακίδα κρέμασε για να ενημερώσει τους θαμώνες του τι θα πάθουν αν κάνουν το λάθος και πουν την καταδικαστέα λέξη.

bararogosnrnwereares3

Αν την πεις, έχεις πέντε λεπτάκια να τελειώσεις το ποτό σου και να την κάνεις. Αν μάλιστα ξεκινήσεις πρόταση με αυτή (σαν αυτό το «εγώ προσωπικά» που λέμε εμείς), τότε θα φύγεις αμέσως. Και οι πορτιέρηδες είναι εδώ για να διασφαλίσουν ότι οι παραβάτες θα… διωχθούν.

Αυτά συμβαίνουν στο μπαράκι «Continental» της Νέας Υόρκης, προκαλώντας από επαινετικά σχόλια μέχρι και μύδρους.

bararogosnrnwereares1

Η πολιτική προορίζεται φυσικά για τον νεαρόκοσμο του ιστορικού μπαρ, που συρρέουν στο «Continental» για την πλούσια πανκ ιστορία του αλλά και τα σχετικά φτηνά ποτά του.

Μόνο που το μπαρ δεν περιορίζεται μόνο στη φρασεολογία των θαμώνων του, καθώς έχει και αυστηρούς περιορισμούς στο τι μπορούν να φορέσουν. Αν οι πορτιέρηδες σε δουν με φαρδιά παντελόνια, φανελάκια με τιράντες ή αμφίεση που παραπέμπει σε ράπερ, τότε ξέχνα την είσοδο.

bararogosnrnwereares2

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για την ομολογουμένως περίεργη αυτή πολιτική, την εξηγεί με πάσα λεπτομέρεια ο ιδιοκτήτης Trigger Smith σε ένα μάλλον μακροσκελές άρθρο του στην ιστοσελίδα της επιχείρησης…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αν έχεις πρόβλημα με αυτό», μας λέει, «τότε άνοιξε το δικό σου μπαρ χωρίς dress code ή πολιτικές εισόδου και δες για πόσο καιρό θα αντέξεις»…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.