Ζωντανά η νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού (βίντεο)

Ζωντανά η νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού (βίντεο)

Μετά τα καρναβαλικά άρματα του Δήμου: Καρνάβαλος, άρμα Βασίλισσας με την Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2018, την πανέμορφη Όλγα Κατσάρα να δίνει τον τόνο και να μοιράζει τα φιλιά και τους χαιρετισμούς της σε Πατρινούς και επισκέπτες, Καρνάβαλος του 2017, Καρνάβαλος του 2016, Ζουζουνο-όχημα του Καρναβαλιού των Μικρών οι χιλιάδες καρναβαλιστές με τις στολές και χωρίς τα άρματά τους (για αυτό και ο χαρακτηρισμός ποδαράτη) θα σκορπίσουν παντού το κέφι, τη φαντασία, τη σάτιρα και την μοναδική ζωογόνα δύναμη του Καρναβαλιού μας.

Ένα φαντασμαγορικό θέαμα θα ξετυλιχτεί στην οδό Κορίνθου και στην πλατεία Γεωργίου Α΄ με τους φωτισμούς, τη γρήγορη ροή, τα χρώματα και το κέφι να δίνουν λάμψη και μεγαλοπρέπεια στη νύχτα του τελευταίου Σαββάτου του Πατρινού Καρναβαλιού. Οι συμμετέχοντες και οι θεατές εμπλέκονται μετά το τέλος της σε ένα ατέλειωτο πανηγύρι, που συνεχίζεται όλη τη νύχτα στους δρόμους και στα κέντρα διασκέδασης της καρναβαλικής πρωτεύουσας.

Η νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση ακολουθεί την οδό Κορίνθου και έχει ως αφετηρία το ύψος της οδού Παπαφλέσσα και θα καταλήξει στο ύψος της οδού Κολοκοτρώνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.