Πίτσα με 101 διαφορετικά τυριά εμπνευσμένη από… «Χελωνονιντζάκια» (φωτό)

Πίτσα με 101 διαφορετικά τυριά εμπνευσμένη από… «Χελωνονιντζάκια» (φωτό)

Είστε λάτρεις των τυριών και της πίτσας; Συνήθως προτιμάτε μια πίτσα με τυρί και ντομάτα; Τώρα μπορείτε να απολαύσετε την αγαπημένη σας πίτσα με περισσότερα από 100 τυριά, για την ακρίβεια με 101 τυριά. Η πιτσαρία «Scottie’s Pizza Parlor» στο Πόρτλαντ των ΗΠΑ δημιούργησε αυτή την τέλεια και απολύτως τυρένια πίτσα, με έμπνευση από την ταινία “Χελωνονιντζάκια” του 2014 όπου αναφέρεται μία πίτσα με 99 τυριά.

Αυτοί, λοιπόν, αποφάσισαν να πάνε τα πράγματα ακόμη παραπέρα, κάνοντας προσθέτοντας της και 2 ακόμη τυριά. Συγκεκριμένα, η εν λόγω πίτσα περιέχει 55 είδη κίτρινων τυριών που λιώνουν, 36 μαλακά τυριά, 9 ξηρά τυριά και σερβίρεται πασπαλισμένη με παρμεζάνα, ενώ και η ζύμη έχει γέμιση μοτσαρέλας στις άκρες. Το σύνολο, 101 διαφορετικά τυριά!

perierga.gr - Πίτσα με 101 διαφορετικά τυριά!

«Θέλαμε να κάνουμε κάτι τρελό» δηλώνουν οι δημιουργοί της και μάλλον τα κατάφεραν. Τώρα διεκδικούν και μία θέση στα ρεκόρ Γκίνες. Το πιο απίστευτο δε, είναι ότι αυτή η πίτσα που φτιάχτηκε στο πλαίσιο ενός φεστιβάλ αφιερωμένου στην πίτσα, πωλούνταν μόλις προς 2 δολάρια το κομμάτι, ενώ η παρασκευή της συνεχίζεται κανονικά και όπως λένε οι ιδιοκτήτες είναι η Νο1 επιλογή των πελατών τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
perierga.gr - Πίτσα με 101 διαφορετικά τυριά!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.