Ήρθε το παγωτό που δεν λιώνει ποτέ!

Ήρθε το παγωτό που δεν λιώνει ποτέ!

Πόσες φορές έχετε προσπαθήσει να φάτε το αγαπημένο σας παγωτό και μέσα σε λίγα λεπτά αυτό έχει λιώσει χωρίς να προλάβετε καν να το τελειώσετε.

Τη λύση στο πρόβλημα του λιωμένου παγωτού έφερε ο Rob Colligno από την Αγγλία ο οποίος δημιούργησε το πρώτο παγωτό που κυριολεκτικά δεν λιώνει ποτέ!

Εμπνευσμένος από το φαγητό που τρώνε οι αστροναύτες στο διάστημα, δημιούργησε το Gastronaut που όσο και να το αφήσεις στον ήλιο αυτό δεν θα λιώσει ποτέ! Για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, ο δημιουργός του πρώτου ξηρού παγωτού μετά από μια σειρά αποτυχημένων πειραμάτων κατάφερε να βρει τη “μαγική” φόρμουλα.

Η πρωτότυπη αυτή διαδικασία αφαιρεί όλη την υγρασία από το παγωτό, με τον δημιουργό του να κρατάει επτασφράγιστο μυστικό τη συνταγή της επιτυχίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tο παγωτό λιώνει μέσα στο στόμα απελευθερώνοντας όλες τις γεύσεις του και διατηρώντας την υφή ενός κανονικού παγωτού, ενώ υπάρχει σε τρεις διαφορετικές γεύσεις, σοκολάτα, cookies/cream και μέντα με σοκολάτα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.