ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δείτε την πίτσα με τα 111 διαφορετικά είδη τυριού! (φωτό)

Δείτε την πίτσα με τα 111 διαφορετικά είδη τυριού! (φωτό)

Α υπάρχει ένα κυρίαρχο συστατικό στην πίτσα αυτό είναι το τυρί. Τι γίνεται όμως όταν μια πίτσα, κανονικού μεγέθους παρακαλώ, «φιλοξενεί» περισσότερα από 100 διαφορετικά είδη τυριού; Αυτή λοιπόν η πίτσα που μπήκε στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες, μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είναι η πίτσα με τα περισσότερα τυριά του κόσμου – έχει πάνω από 100 διαφορετικούς τύπους.

Φτιαγμένη από έναν Αμερικανό σεφ στο «Vadoli Pizzaria» στο Βερολίνο, η πίτσα μπορεί να καμαρώνει για τα 111 είδη τυριών και ζυγίζει πάνω από 288,6 γραμμάρια, κατακτώντας τον τίτλο της «μεγαλύτερης ποικιλίας τυριών σε μία πίτσα».

Και μπορεί να σκεφότσαστε ότι θα πρέπει να είναι τεράστια για να φιλοξενήσει όλα αυτά τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Κι όμως όχι. Ο σεφ κατάφερε να συμπεριλάβει και τα 111 τυριά σε μια κανονική πίτσα. Συγκεκριμένα, ο σεφ φρόντισε να τοποθετήσει προσεκτικά περίπου 2,6 γραμμάρια κάθε είδους τυριού επάνω στην πίτσα.

Σύμφωνα με ο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες, μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται μοτσαρέλα, Έμενταλ, Leicestershire red, Comté και Raclette de Chèvre.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.