Υλικά συνταγής
4 αυγά
1 ποτήρι ηλιέλαιο
1 ποτήρι γάλα
1 κούπα κίτρινα τυριά
1 φλιτζ. φέτα τριμμένη
10 ελιές χωρίς κουκούτσι
3 ποτήρια περίπου αλεύρι
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
αλάτι
πιπέρι
Διαδικασία συνταγής
Χτυπάμε τα αυγά να αφρατέψουν και προσθέτουμε το λάδι. Συνεχίζουμε το χτύπημα και προσθέτουμε το αλεύρι και το μπέικιν εναλλάξ με το γάλα. Ανακατεύουμε με σύρμα και προσθέτουμε τα τυριά, τη φέτα και τις ελιές. Καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.
Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή ΕΔΩ
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.