Υλικά συνταγής
500γρ. φάβα
4 κρεμμύδια
½ φλιτζ. ελαιόλαδο
1500ml. νερό
αλάτι
πιπέρι
για το πάντρεμα
2 ντομάτες ώριμες κομμένες κονκασέ
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
⅔ φλιτζ. ελαιόλαδο
¼ κ.γ. κύμινο (προαιρετικά)
Διαδικασία συνταγής
Μουλιάζουμε για 30 λεπτά τη φάβα σε κρύο νερό. Πετάμε το νερό και ξεπλένουμε τη φάβα.
Σοτάρουμε, σε κατσαρόλα, τα κρεμμύδια στο ελαιόλαδο και προσθέτουμε τη φάβα και το νερό και ανακατεύουμε. Μαγειρεύουμε για περίπου 40 λεπτά μέχρι να μαλακώσει η φάβα, ανάλογα με το κατά πόσο βραστερή είναι.
Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή εδω
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.