ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τα πιο όμορφα σπίτια στον κόσμο- Ανάμεσα τους και ένα ελληνικό (φωτό)

Τα πιο όμορφα σπίτια στον κόσμο- Ανάμεσα τους και ένα ελληνικό (φωτό)

Άλλα πολυτελή, άλλα πιο μίνιμαλ, άλλα με θέα κι άλλα χωρίς, το μόνο σίγουρο είναι ότι και τα οκτώ είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά!

Η εταιρεία ακινήτων LeadingRE συνέταξε τη λίστα με τα οκτώ καλύτερα σπίτια στον κόσμο και προσκαλεί όλους τους ενδιαφερομένους να ψηφίσουν το καλύτερο από αυτά έως τις 18 Ιουλίου, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Τα σπίτια βρίσκονται στη Νότιο Αφρική, την Ελλάδα, την Κόστα Ρίκα, τη Δομινικανή Δημοκρατία, τον Καναδά, τη Μαλαισία και την Ελβετία.

Κέντον – Νότιος Αφρική

Η έκταση 10.000 εκταρίων περιλαμβάνει δύο υπερπολυτελείς μονάδες στις όχθες ποταμού και το δικαίωμα πρόσβασης σε ένα ολόκληρη καταφύγιο άγριας ζωής.

Λα Ρομάνα – Δομινικανή Δημοκρατία

Το ακίνητο διαθέτει έξι μεγάλες κρεβατοκάμαρες, οι τρεις εξ αυτών σουίτες, όλες με θέα στον ωκεανό. Το μεγαλύτερο μέρος του σπιτιού καλύπτεται από μάρμαρο. Διαθέτει επίσης κελάρι, δύο πισίνες και εγκαταστάσεις σολάριουμ στην ταράτσα.

Μπαλίτο – Νότιος Αφρική

Περιλαμβάνει τέσσερα υπνοδωμάτια, μια αίθουσα θεάτρου, λιμνούλες koi και μια πισίνα.

Μύκονος – Ελλάδα

Πρόκειται για μια πολυτελή βίλα, 670 τ.μ., στην περιοχή Φανάρι, που περιλαμβάνει δύο διαφορετικά κτίρια και μια εξωτερική πισίνα.

Σάντα Άνα – Κόστα Ρίκα

Το «Ξύλινο σπίτι» όπως το αποκαλούν καλύπτει 1.320 τ.μ., έχει τέσσερα υπνοδωμάτια και μια πισίνα 25 μέτρων.

Κουάλα Λουμπούρ – Μαλαισία

Το International Zephyr Point είναι ένα συγκρότημα πολυτελών ακινήτων, με μοντέρνο design. Κάθε μονάδα έχει δικό της γραφείο, γυμναστήριο και πισίνα.

Γουίστλερ – Καναδάς

Πρόκειται για μια τεράστια έκταση με ξεχωριστό σπίτι για το υπηρετικό προσωπικό, πισίνα, σάουνα και εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου.

Ρουβιγκλιάνα – Ελβετία

Χτισμένο στις όχθες της λίμνης Λουγκάνο το επιβλητικό ακίνητο διαθέτει μια σουίτα με μπάνιο μέσα στο υπνοδωμάτιο, κελάρι και κήπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.