ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Υπάλληλοι στην βιομηχανία του έρωτα μιλούν για την δουλειά τους

Υπάλληλοι στην βιομηχανία του έρωτα μιλούν για την δουλειά τους

Το Buzzfeed μίλησε με ανθρώπους που κάνουν αυτή τη δουλειά για να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες. Οπως σημειώνει, πάντως, συνάντησε χαρούμενους ανθρώπους.

«Ανησυχούσα πως η δουλειά στη βιομηχανία των ενηλίκων θα ήταν άθλια. Νόμιζα πως οι ιδιοκτήτες ήταν άτομα που μόλις είχαν τελειώσει το σχολείο και θα ήταν κάπως “κατώτεροι”. Ωστόσο, ο επαγγελματισμός είναι πολύ υψηλός με κορυφαία ταλέντα και άριστη διαχείριση. Οι ιδιοκτήτες στο ManyVids είναι ωραίοι άνθρωποι. Δεν το περίμενα καθόλου», είπε ένας εργαζόμενος.

Από την πλευρά του ένας κειμενογράφος ανέφερε: «Ο καλλιτεχνικός διευθυντής δούλευε στον χώρο της μόδας, ωστόσο, άλλαξε δουλειά γιατί βρήκε περισσότερη ελευθερία για να εκφράσει τη δημιουργικότητά του απ’ ότι στο παρελθόν. Ανθρωπος από το βοηθητικό προσωπικό εργαζόταν σε τράπεζα».

«Προτιμώ πράγματι να δουλεύω σε πορνό. Αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε. Δεν υπάρχουν πολύπλοκες σχέσεις που συνεπάγονται με επιχειρηματικούς ελιγμούς. Υπάρχει διαφάνεια», υποστηρίζει ένας άλλος.

Το λες στην μάνα σου; Οχι!

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ενώ εργάζονται στο συγκεκριμένο κλάδο το κρατούν μυστικό από συγγενείς και φίλους, παρόλο που η δουλειά τους τους αρέσει.

Ένας αναλυτής δεδομένων αναφέρει σχετικά: «Το πιο δύσκολο μέρος για μένα αφού πήρα τη δουλειά στο ManyVids ήταν η στιγμή που με ρωτούσαν συγγενείς και φίλοι που δουλεύω. Παλιότερα, συνήθιζα να λέω στις πωλήσεις, αλλά οδηγούσε σε όλο και περισσότερες ερωτήσεις. Κάποια στιγμή, έπρεπε να λέω ψέματα. Πλέον, λέω: “Ξέρεις το YouTube; Λοιπόν, είμαστε πολύ καλύτεροι».

Πορνό στο PC στη δουλειά, τι πιο φυσιολογικό;

Στη συγκεκριμένη δουλειά, πολλοί χρειάζεται να βλέπουν πορνό, καθώς εργάζονται πάνω στο αντικείμενο. Οπότε το να παίζουν τέτοιου είδους βιντεάκια στον υπολογιστή τους είναι απόλυτα φυσιολογικό.

«Λατρεύω να βλέπω τις φάτσες επισκεπτών όταν μπαίνουν και βλέπουν στους υπολογιστές μας πορνό. Είναι μια συνηθισμένη μέρα», αναφέρει ένας.

Και μερικές ερωτήσεις-απαντήσεις που υπάρχουν στο Reddit:

Ποιο είναι το πιο αστείο πράγμα που έχεις δει να κάνει κάποιος γυμνός;

«Άνδρες να χορεύουν freestyle rap, ενώ ήταν ολόγυμνοι».

Έκανε τη σεξουαλική σου ζωή χειρότερη;

«Οχι, αν έγινε κάτι την έκανε καλύτερη».

Γιατί;

«Έμαθα να εκτιμώ το κορίτσι που είμαι και να έλκομαι περισσότερο από αυτή και “κανονικά” κορίτσια και όχι από “πλαστικά”.

Ποιο είναι το καλύτερο που δεν μπορούν συνειδητοποιήσουν για τη βιομηχανία του πορνό και ποιο το χειρότερο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το καλύτερο; Κάνουμε πλάκα με τους πελάτες. Ειλικρινά κάνουμε περίεργα και ανόητα πράγματα για να δούμε αν θα τα αγοράσουν και το κάνουν. Οι άνθρωποι είναι περίεργοι για το πορνό. Επίσης, υπάρχει αναπτυγμένο επίπεδο στην τεχνολογία, με τους ανθρώπους να καινοτομούν. Το κακό: Τα χρήματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.