ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μοντέλο ποζάρει έχοντας σπάνια δερματική πάθηση – Μοιάζει με ηλικιωμένη γυναίκα (βίντεο)

Μοντέλο ποζάρει έχοντας σπάνια δερματική πάθηση – Μοιάζει με ηλικιωμένη γυναίκα (βίντεο)

Όταν ήταν μόλις 10 ετών διαγνώστηκε με τη σπάνια δερματική πάθηση «Dermatosparaxis Ehles-Danlos Syndrome»: την πάθηση του συνδετικού ιστού που εμποδίζει την παραγωγή κολλαγόνου από τον οργανισμό.

Η Sara Geurts, με καταγωγή από τη Μινεσότα έχει αποδεχτεί πλήρως την εικόνα της και δε φοβάται να ποζάρει δείχνοντας στον κόσμο πως φαίνεται.

«Το δέρμα μου ήταν η μεγαλύτερή μου ανασφάλεια, αλλά τώρα σκέφτομαι ότι είναι το ωραιότερο πράγμα που έχω (…) Κάθε ατέλεια που έχεις λέει μια ιστορία για σένα και το ποιος είσαι, για την μάχη που έχεις δώσει και το ταξίδι που έχεις κάνει».


H Sara Geurts ζει σήμερα στο Λος Αντζελες.

Σκοπός της είναι να ανοίξει ένα νέο παράθυρο στα πρότυπα της ομορφιάς του σήμερα. Το 2015 μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την ιστορία της, στο πλαίσιο της καμπάνιας με τίτλο «Love Your Lines» (Αγάπησε τις γραμμές σου), ενός project αφιερωμένο στις ατέλειες των γυναικών. Το βίντεο που δημοσιεύτηκε αριθμεί ήδη πάνω από 2 εκατομμύρια views.

«Θα γνωρίσεις ανθρώπους που θα τρομάξουν μαζί σου. Είσαι διαφορετικός. Ο κόσμος δεν ξέρει πώς να αντιδράσει ή πώς να αποδεχθεί κάποιον που δεν ακολουθεί το πλήθος. Δεν είναι συνηθισμένοι σε κάποιον που δεν προσπαθεί να ταιριάξει με τους υπόλοιπους. Έτσι, αντί να στηρίξουν την διαφορετικότητά σου, θα προσπαθήσουν να σε κάνουν να νιώσεις σαν να είσαι περίεργος ή καταστραμμένος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: bovary.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.