ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Ένα video clip που γυρίστηκε στην Κέρκυρα κάνει πάταγο στον αραβικό κόσμο (βίντεο)

Ένα video clip που γυρίστηκε στην Κέρκυρα κάνει πάταγο στον αραβικό κόσμο (βίντεο)

Η Κέρκυρα είναι αγαπημένο νησί πολλών αλλά και γενικότερα τα μέρη της Ελλάδας έχουν αποτελέσει έμπνευση για όμορφα βίντεο.

Ο Ragheb Subhi Alama, πολυβραβευμένος τραγουδιστής, χορευτής και συνθέτης από το Λίβανο επέλεξε την Κέρκυρα για να γυρίσει το βίντεο κλιπ για το τραγούδι του «Trekni Lahali».

Το όμορφο βίντεο έχει κάνει πάταγο στον αραβικό κόσμο με τα σχόλια για τις ομορφιές της Κέρκυρας και των ελληνικών θαλασσών να είναι δυθιραμβικά. Όπως αναφέρει το corfuland.gr, oι σκηνές που ντύνουν το κλιπ του τραγουδιού έχουν γυριστεί ξενοδοχείο Corfu Imperial στο Κομμένο, στο roof garden Cavallieri με την υπέροχη θέα και μέσα σε ιστιοπλοϊκό σκάφος να αρμενίζουν στο Ιόνιο πέλαγος, ενώ και η Φιλαρμονική παρασύρει το ζευγάρι που πρωταγωνιστεί, στους ρυθμούς της.

Tο βίντεο είχε δημοσιευεύθεί στο προφίλ του τραγουδιστή στο Facebook στις αρχές του καλοκαιριού. Πλέον έχει ξεπεράσει το 1 εκατ. προβολές στο YouTube και οι ομορφιές της Κέρκυρας ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.