ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Παλιό αεροπλάνο της CIA εγκαταλείφθηκε και «μεταμορφώθηκε» σε τροπικό μπαρ της ζούγκλας (φωτό, βίντεο)

Παλιό αεροπλάνο της CIA εγκαταλείφθηκε και «μεταμορφώθηκε» σε τροπικό μπαρ της ζούγκλας (φωτό, βίντεο)

Το El Avion, είναι ένα μπαρ – εστιατόριο που σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί.

Βρίσκεται την Κόστα Ρίκα και ειδικότερα την περιοχή Quepos και το αξιοπερίεργο είναι πως δεν είναι ένα απλό μαγαζί αλλά έχει ως βάση ένα αεροπλάνο!

Πρόκειται για ένα εγκαταλελειμμένο αμερικανικό αεροσκάφος C-123 Fairchild το οποίο βρίσκεται περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από τις ακτές του Ειρηνικού Ωκεανού. El Avion Bar And Restaurant Manuel Antonio Costa Rica Το μπαρ και το εστιατόριο του El Avion, δημιουργήθηκε πριν από 15 χρόνια, ενώ το περιβάλλον και η διακόσμηση του θυμίζει κάποιους από τους τόπους που έχει βρεθεί ο Ιντιάνα Τζόουνς στις ταινίες του. staticflickr

Το αεροπλάνο ήταν στην υπηρεσία της CIA, όταν εγκαταλείφθηκε στο αεροδρόμιο του San Jose μετά την επανάσταση στη Νικαράγουα. instagram Οι ιδιοκτήτες του El Avion το αγόρασαν για 3.000 δολάρια το 2000 και το μετέτρεψαν σε μια παμπ, ένα μπαρ και εστιατόριο με εξαιρετική θέα στο ηλιοβασίλεμα του Ειρηνικού Ωκεανού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BVvXpg8FrwF/?taken-by=davidreti

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.