Εικόνες χλιδής από το γάμο Ρώσου μεγιστάνα με μοντέλο – Έκλεψε την παράσταση το 7εκ.δαχτυλίδι της νύφης (φωτό)

Εικόνες χλιδής από το γάμο Ρώσου μεγιστάνα με μοντέλο – Έκλεψε την παράσταση το 7εκ.δαχτυλίδι της νύφης (φωτό)

Παντρεύτηκε ο Ρώσος μεγιστάνας, Aleksey Shapovalov , την εκλεκτή της καρδιάς του και μοντέλο, Ksenia Tsaritsina.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Μόσχα όπου η νύφη έκλεψε τις εντυπώσεις εξαιτίας του λαμπερού νυφικού της αλλά και του τεράστιου διαμαντιού που φορούσε στο χέρι.

Το πάρτι του γάμου όμως ήταν αυτό που έδειξε πως αγαπούν τη χλιδή καθώς η νύφη άλλαξε πολλά φορέματα επώνυμων οίκων μόδας ενώ η τούρτα ήταν άκρως εντυπωσιακή διότι κρεμόταν από το ταβάνι.

Οι δυο τους είναι πέντε χρόνια μαζί, έχουν δυο παιδιά και μοιράζονται το χρόνο τους μεταξύ Ντουμπάι και Ρωσίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.