Φιλιππινέζος μεταμορφώνει παλιές σαγιονάρες σε…φιγούρες δράσης (φωτό)

Φιλιππινέζος μεταμορφώνει παλιές σαγιονάρες σε…φιγούρες δράσης (φωτό)

Αν σας αρέσουν οι φιγούρες δράσης σίγουρα θα εκτιμήσετε τον παρακάτω δημιουργό!

Ένας πωλητής δρόμου στις Φιλιππίνες καταπολεμά ταυτόχρονα το πρόβλημα της ρύπανσης και στηρίζει την οικογένειά του μετατρέποντας τις δεκάδες φθαρμένες σαγιονάρες που βρίσκει, σε φιγούρες δράσης και τώρα όλοι στο Διαδίκτυο θέλουν να τα αγοράσουν.

Ο Ελμέρ Παντίλα, πατέρας 2 κοριτσιών, ζει στη Μανίλα, αλλά εργάζεται ως εργάτης κατασκευής στο χωριό Ίμους, όπου έχει επίσης δημιουργήσει ένα κατάστημα με τις εντυπωσιακές δημιουργίες του. Όταν ένας φίλος του Παντίλα, ο Αντριάν Μπερνάμπε, μοιράστηκε φωτογραφίες από το έργο του σε μια σελίδα του Facebook αφιερωμένη στην τέχνη των Φιλιππινέζων, έγινε γνωστός με σχεδόν 3.000 κοινοποιήσεις. Τελικά, οι φωτογραφίες έφτασαν στην Reddit, όπου έλαβαν άλλες 85 χιλιάδες νέες θετικές αντιδράσεις.

Οι χρήστες των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο τώρα, ζητούν να μάθουν πού και πώς μπορούν να αγοράσουν αυτές τις υπέροχες φιγούρες , αλλά ο Παντίλα δεν πρέπει ακόμα να ενθουσιαστεί με την μεγάλη φήμη του. Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να τα δείτε μόνοι σας και ρίξτε μια ματιά στην παρόμοια δουλειά από την τέχνη της Κένυας, Ocean Sole.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.