ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Breakfast at Tiffany’s»: Το θρυλικό κοσμηματοπωλείο της 5ης Λεωφόρου άνοιξε καφέ!

«Breakfast at Tiffany’s»: Το θρυλικό κοσμηματοπωλείο της 5ης Λεωφόρου άνοιξε καφέ!

Μισό αιώνα μετά την ταινία «Πρωινό στο Τίφανις» (Breakfast at Tiffany’s) και την θρυλική ερμηνεία της Όντρεϊ Χέπμπορν, το ιστορικό κοσηματοπωλείο της Νέας Υόρκης αποφάσισε να κάνει πράξη τον τίτλο της ταινίας του 1961, ανοίγοντας ένα καφέ όπου θα μπορούν να απολαμβάνουν ένα πλούσιο πρωινό οι λάτρεις των διαμαντιών και όχι μόνο. Το Blue Box Cfe στεγάζεται στον τέταρτο όροφο του καταστήματος και είναι ειδικά σχεδιασμένο για τους «καταναλωτές που πάντα ονειρεύονταν να πάρουν πρωινό στο Τίφανι».

Το καφέ, που ξεκίνησε να λειτουργεί σήμερα, προσφέρει τη δυνατότητα στους εγχώριους πελάτες του Tiffany & Co’s, στην 5ηΛεωφόρο, αλλά και τους ξένους τουρίστες που το επισκέπτονται και αντιπροσωπεύουν ένα μεγάλο τμήμα του αγοραστικού του κοινού, να αισθανθούν, έστω και για λίγο, σαν τη λαμπερή πρωταγωνίστρια της ταινίας, τη Χόλι Γκολάιτλι, την οποία ενσάρκωσε η Χέπμπορν.

Το πρωινό μπορεί να το βρει κανείς στην τιμή των 29 δολαρίων, ενώ το μενού στηρίζεται στην «κλασική αμερικανική κουζίνα εμπλουτισμένο με την υψηλότερη ποιότητα και τοπικά προϊόντα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανάμεσα στα εκλεκτά εδέσματα υπάρχουν αυγά με τρούφα, βάφλες με βουτυρόγαλα και τοστ με αβοκάντο για τους χορτοφάγους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.