ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Άραβας επιχειρηματίας αγόρασε την «πρώτη φορά» 19χρονης σε δημοπρασία – «Νίκησε» και σταρ του Χόλιγουντ

Άραβας επιχειρηματίας αγόρασε την «πρώτη φορά» 19χρονης σε δημοπρασία – «Νίκησε» και σταρ του Χόλιγουντ

Η επιλογή μία 19χρονης κοπέλας από την Αμερική να βγάλει σε δημοπρασία την παρθενιά της μέσω διαδικτύου έχει ξεσηκώσει πλήθος αντιδράσεων. Η νεαρή έδωσε σε ιστοσελίδα γνωριμιών το ελεύθερο να κάνει τα διαδικαστικά της δημοπρασίας και μάλιστα δικαιολόγησε την πράξη της καθώς, όπως σχολίασε, το έκανε για να χρηματοδοτήσει τις σπουδές της και να κάνει ταξίδια.

Στη «δημοπρασία» πλειοδότησε ένας ανώνυμος επιχειρηματίας από το Αμπού Ντάμπι, ξεπερνώντας τις προσφορές ενός σταρ του Χόλιγουντ κι ενός Ρώσου πολιτικού, των οποίων τα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά, δίνοντας τελικά, όπως αναφέρει η Daily Mail, τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Η Ζιζέλ (δεν έχουν γίνει γνωστά άλλα στοιχεία της) αναφέρει πως «ούτε στο όνειρό μου δεν φανταζόμουν ότι θα έπιανα τόσο υψηλή προσφορά και θα φθάναμε τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα.

Θεωρώ ότι αυτή η τάση να πουλάς την παρθενιά σου είναι μια μορφή χειραφέτησης και σοκάρομαι με εκείνους που διαφωνούν. Είναι δική μου απόφαση αν θέλω να περάσω την πρώτη νύχτα μου στο κρεβάτι με κάποιον που δεν είναι ο πρώτος έρωτάς μου».

Το πρακτορείο συνοδών πολυτελείας που ανέλαβε τη «δημοπρασία» έχει ήδη κλείσει ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο στη Γερμανία για την πρώτη νύχτα της Ζιζέλ με τον πλειοδότη.

Την κοπέλα θα συνοδεύει ένας φύλακας ασφαλείας και το ραντεβού μπορεί να ακυρωθεί ανά πάσα στιγμή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.