ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ντόναλντ Τραμπ: Μετά το γραφείο…ώρα για γκολφ!

Ντόναλντ Τραμπ: Μετά το γραφείο…ώρα για γκολφ!

Πάντα υπάρχει χρόνος για γκολφ για τον Αμερικανό Πρόεδρο, ο οποίος είναι πιστός στην αγαπημένη του συνήθεια!

Ειδικότερα, ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος είχε “γεμάτο πρόγραμμα συναντήσεων και τηλεφωνικών επαφών”. Ωστόσο, 90 λεπτά μετά, εντοπίστηκε να κατευθύνεται προς το γήπεδο του γκολφ, ένα από τα αγαπημένα του αθλήματα.

Η αυτοκινητοπομπή του προέδρου έφθασε στο Trump International Golf Club στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα την Τετάρτη το πρωί, στις 9.30. Η Washington Post μάλιστα έγραψε ότι ενώ το προσωπικό του περίμενε ότι θα έχει μία μέρα σχετικά χαμηλών απαιτήσεων, στην πραγματικότητα, το πρόγραμμα του προέδρου είναι γεμάτο.

Το ίδιο υποστήριξε και ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ, που έγραψε στο twitter ότι θα έχει “συναντήσεις και τηλεφωνικές επαφές από τον χειμερινό Λευκό Οίκο στη Φλόριντα” όπου βρίσκεται μαζί με την οικογένειά του για τη γιορτή των Ευχαριστιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, αντ’ αυτών, εντοπίστηκε να παίζει το αγαπημένο του άθλημα. Να σημειωθεί ότι από τότε που έχει αναλάβει την προεδρία, ο Ντόναλντ Τραμπ έχει παίξει γκολφ πάνω από 70 φορές, αν και κατά την προεκλογική εκστρατεία διακήρυττε ότι “δεν θα έχει χρόνο”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.