Τρόποι να μειώσετε την υγρασία στο σπίτι, χωρίς ούτε ένα ευρώ

Τρόποι να μειώσετε την υγρασία στο σπίτι, χωρίς ούτε ένα ευρώ

Λύσε το πρόβλημα εγκαίρως για να γλυτώσεις τα χειρότερα…

Η υγρασία, στους τοίχους του σπιτιού, είναι από εκείνες τις καταστάσεις που δεν τις δίνεις άμεσα σημασία, αλλά όταν έχει φτάσει το πρόβλημα στο απροχώρητο, το πληρώνεις ακριβά.

ταν ένα σπίτι έχει υγρασιά, οι επιπτώσεις είναι πολλές και συνήθως δαπανηρές. Αρχικά υπάρχουν επιπτώσεις στο αναπνευτικό όσων διαμένουν στο σπίτι, δεύτερον ένα σπιτί με υγρασία χρειάζεται περισσότερη ενέργεια για να ζεσταθεί.

Υπάρχουν ειδικές συσκευές που βοηθούν στο να φύγει η υγρασία, αλλά αν δεν έχετε τη δυνατότητα να το αποκτήσετε υπάρχουν μερικά τρικ για να μειώσετε τη ζημιά.

Τοποθετήστε σακκούλες με χοντρό αλάτι στα δωμάτια που έχουν πρόβλημα.

Θα εντυπωσιαστείτε από το πόσο πολύ νερό θα τραβήξει το αλάτι.

Μη κουβαλάτε μέσα στο σπίτι ξύλα για το τζάκι.

Δυστυχώς τα ξύλα απορροφούν υγρασία, και αυτή απελευθερώνεται μέσα στο σπίτι.

Απομονώστε καλά το μπάνιο.

Οι υδρατμοί από το μπάνιο δεν πρέπει να διοχετεύονται και στα υπόλοιπα δωμάτια, γιατί επιβαρύνουν όσα έχουν πρόβλημα με την υγρασία.

Αερίζετε καθημερινά τα δωμάτια που έχουν πρόβλημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ήλιος και ο αέρας καταπολεμούσαν την υγρασία για αιώνες. Εμπιστευθείτε την φύση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.