ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αν σας αρέσει το αβοκάντο τότε μπορείτε να δουλέψετε ως δοκιμαστές σε εστιατόριο του εξωτερικού

Αν σας αρέσει το αβοκάντο τότε μπορείτε να δουλέψετε ως δοκιμαστές σε εστιατόριο του εξωτερικού

Τα αβοκάντο είναι πεντανόστιμα σε όλες τις συνταγές, από μακαρονάδες και σαλάτες μέχρι μους σκοκολάτας και brownies. Εκ των πραγμάτων όμως δεν είναι και το πιο οικονομικό φρούτο που κυκλοφορεί εκεί έξω. Αντί λοιπόν να αδειάζεις για χάρη του τον τραπεζικό σου λογαριασμό γιατί δεν τον γεμίζεις, κάνοντας την κατανάλωση αβοκάντο δουλειά σου;

Κι όμως, καλά διάβασες. Το avocado-only εστιατόριο,Good Fat, προσλαμβάνει δοκιμαστή αβοκάντο, ο οποίος μάλιστα θα χαίρει του τίτλου “Επικεφαλής ελέγχου αβοκάντο”. Μιλάμε για τίτλο με πρεστίζ, όχι αστεία! Η περιγραφή της δουλειάς θέλει το νέο υπάλληλο να δοκιμάzει τα 20 πιάτα του μενού πριν από τα εγκαίνια του μαγαζιού στις 2 Νοεμβρίου και να τα προωθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και δεν μιλάμε για απλά φρυγανισμένα ψωμάκια με αβοκάντο αλλά για πραγματικούς γαστρονομικούς πειραματισμούς, ανάμεσά τους ένα παγωτό αβοκάντο με πραλίνα φουντουκιού και αλατισμένη καραμέλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τι προσόντα απαιτεί μια τέτοια θέση; Πολλά παραπάνω από μεγάλη όρεξη και γερό στομάχι. “Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει τουλάχιστον δύο χρόνια εμπειρία στο λιώσιμο αβοκάντο πάνω σε ψωμί ή κάτι ανάλογο, να μπορεί να αποδείξει ότι ξέρει πώς να ελέγχει το κατά πόσο ένα αβοκάντο είναι ώριμο πιέζοντάς το και να έχει και μια υγιή ιστορία επιτυχημένης επιλογής αβοκάντο”, αναφέρει η αγγελία.
Μην περιμένεις βέβαια να δεις προτεινόμενο μισθό στο τέλος αυτής της ανακοίνωσης. Ο επικεφαλής ελέγχου αβοκάντο πληρώνεται σε είδος, έχοντας το ελεύθερο να τρώει δωρεάν στο κατάστημα για όλο το μήνα που θα διαρκέσει η συνεργασία του με αυτό.
Α επίσης ξεχάσαμε να σου πούμε πως το συγκεκριμένο εστιατόριο βρίσκεται στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, οπότε θα πρέπει να συνυπολογίσεις και τα έξοδα του ταξιδιού εάν σκέφτεσαι να στείλεις το βιογραφικό σου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.