Οι σταρ του Χόλιγουντ θα πάρουν δώρο στα Όσκαρ διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο της Χαλκιδικής! (φωτό, βίντεο)

Οι σταρ του Χόλιγουντ θα πάρουν δώρο στα Όσκαρ διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο της Χαλκιδικής! (φωτό, βίντεο)

Ανάμεσα στα πολυτελή δώρα που θα λάβουν φέτος οι υποψήφιοι των βραβείων Όσκαρ είναι για πρώτη φορά και μια διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο της Ελλάδας.

Το Avaton Luxury Village Resort στην Χαλκιδική θα φιλοξενήσει τον Μάιο διάσημους ηθοποιούς και σκηνοθέτες που είναι υποψήφιοι στα φετινά Όσκαρ και η Ναταλία Χατζή, hotelier του Avaton Luxury Village Resort εξηγεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά που ελληνικό ξενοδοχείο και γενικότερα brand συμπεριλαμβάνεται στο καλάθι των δώρων των Όσκαρ.

Η διαμονή που έχει διάρκεια 7 νύχτες θα δοθεί ως δώρο στους υποψήφιους για τα Όσκαρ Ερμηνείας Α’ και Β’ Ανδρικού και Γυναικείου Ρόλου, στους υποψήφιους για Όσκαρ Σκηνοθεσίας και στον παρουσιαστή της τελετής, που φέτος είναι ο Τζίμι Κίμμελ.

Όσοι έρθουν στο Avaton Luxury Village Resort θα μείνουν στην «Luxury Suite with private pool», που έχει έκταση 120 τ.μ., 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, βεράντα και ιδιωτική πισίνα.

Να σημειωθεί πως το ξενοδοχείο παρέχει επίσης στους πελάτες του υπηρεσίες όπως ιδιωτικό τζετ, ελικόπτερο μεταφοράς από το αεροδρόμιο και ιδιωτικό γιοτ, «πράγματα που συνήθως επιλέγουν τέτοιου είδους καλεσμένοι» όπως σχολιάζει η Ναταλία Χατζή.

Τον Μάιο τον κόστος διαμονής στη συγκεκριμένη σουίτα ξεκινά από 510 ευρώ τη βραδιά, ενώ τον Αύγουστο ανέρχεται σε 1.000 ευρώ τη βραδιά.

Φωτογραφίες από την σουίτα που θα μείνουν οι υποψήφιοι των Όσκαρ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: LIFO.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.