Ανταλλαγή συντρόφων στην Ελλάδα με ένα «κλικ»- Το πρώτο διαδικτυακό swingers club

Ανταλλαγή συντρόφων στην Ελλάδα με ένα «κλικ»- Το πρώτο διαδικτυακό swingers club

Το πρώτο διαδικτυακό swingers club στην Ελλάδα έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες και ήδη μετρά χιλιάδες μέλη.

Το δικό της διαδικτυακό «σπίτι» απέκτησε η ελληνική κοινότητα των swingers και ήδη, μόλις λίγες ημέρες από την ιντερνετική του πρεμιέρα, μετρά χιλιάδες πιστοποιημένα μέλη, που μπορούν πλέον να προχωρούν σε ανταλλαγή συντρόφων με ένα «κλικ»!

Αλλα τόσα βρίσκονται στο στάδιο αναμονής για την είσοδό τους στο πιο hot ελληνικό site αν

Τα υποψήφια μέλη έχουν ήδη συμπληρώσει την απαιτούμενη ειδική φόρμα, που βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα swingersclub.gr, και ο λογαριασμός τους θα ενεργοποιηθεί άμεσα – από τη στιγμή που θα πληρούν τις προϋποθέσεις.

Το ελληνικό swingers club λειτουργεί στα πρότυπα του μεγαλύτερου site του swinging στον κόσμο, του φημισμένου sdc, γι’ αυτό η είσοδος σε αυτό δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε ενήλικα ζευγάρια που αναζητούν να έχουν ερωτικές συνευρέσεις με άλλα ζευγάρια. Με την είσοδό τους τα μέλη έχουν πλήρη πρόσβαση σε όλα τα προφίλ και τα φωτογραφικά άλμπουμ των ζευγαριών, ενώ συμμετέχουν ελεύθερα στο φόρουμ, στα chats και στις ανταλλαγές μηνυμάτων.

Δημιουργήθηκε από γνωστό επιχειρηματία στον χώρο των swingers με σκοπό να διευκολύνει τις αναζητήσεις των μελών του και είναι μια ιδιωτική ιστοσελίδα για όλους όσοι θεωρούν το swinging τρόπο ζωής.

Για να γίνει κάποιο ζευγάρι μέλος στο swingers club θα πρέπει να προταθεί από άλλο ζευγάρι που είναι ήδη ενεργό μέλος της διαδικτυακής παρέας και με το οποίο έχει προηγηθεί γνωριμία. Γι’ αυτό στην ειδική φόρμα εγγραφής υπάρχει συγκεκριμένο πεδίο όπου συμπληρώνεται το χαρακτηριστικό όνομα του ζευγαριού-μέλους.

Από τους ενδιαφερομένους που δεν γνωρίζουν κάποιο μέλος απαιτούνται περισσότερα στοιχεία, ενώ υποχρεωτική είναι η επικοινωνία μέσω Skype, ώστε οι υπεύθυνοι του site να κάνουν την επιβεβαίωση μέσω κάμερας.

Τα υποψήφια μέλη, μεταξύ άλλων, συμπληρώνουν και τα πεδία των σεξουαλικών τους προτιμήσεων, όπως και τις ερωτικές τους αναζητήσεις, είτε έχουν να κάνουν με το soft swinging είτε το full swinging ή το group sex.

Στο soft swinging τα ζευγάρια ανταλλάσσουν συντρόφους, ερωτοτροπούν, αλλά δεν θέλουν να έχουν ολοκληρωτική ανταλλαγή, ενώ το full swinging απευθύνεται σε ένα ή περισσότερα ζευγάρια, τα οποία δεν έχουν αναστολές, ζητούν hardcore εμπειρίες και ανταλλαγή συντρόφων χωρίς κανόνες. Σημαντική είναι και η φωτογραφία του νέου μέλους η οποία, χωρίς να είναι kinky, θα πρέπει να είναι αποκλειστικά δική του και να φανερώνει μόνο τον σωματότυπό του, αφού το πρόσωπο δεν είναι απαραίτητο.

espresso

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.