Πάμελα Άντερσον: «Μου αρέσει ο Ραμί όταν μου μαγειρεύει ντυμένος ως σέξι σερβιτόρα»

Πάμελα Άντερσον: «Μου αρέσει ο Ραμί όταν μου μαγειρεύει ντυμένος ως σέξι σερβιτόρα»

Αποκαλυπτική ήταν για ακόμα μια φορά σε συνέντευξη της στη βρετανική τηλεόραση η Πάμελα Άντερσον, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην ερωτική ζωή της με τον Αντίλ Ραμί.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός που έχει κάνει ολόκληρο τον ανδρικό πληθυσμό να παραμιλάει για τα κάλλη της, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Morgan’s Life Stories» και εκτός από τη σχέση της με τον Βλάντιμιρ Πούτιν, αναφέρθηκε και στο ειδύλλιο της με τον 32χρονο αμυντικό της Μαρσέιγ.

«Είναι φανταστικός. Φυσικά και τον αγαπώ. Ίσως δεν έπρεπε να μιλάμε γι’ αυτόν, επειδή δεν μπορώ, δεν έχω φίλτρο. Περνάω υπέροχα στη Γαλλία. Νοιάζομαι για εκείνον και τα πάμε καλά. Είναι σημαντικό να τα πηγαίνουμε καλά αυτήν τη στιγμή. Ποιος ξέρει πόσο καιρό θα κρατήσει;», δήλωσε αρχικά η Πάμελα.

Δε σταμάτησε εκεί τις αποκαλύψεις και συνέχισε να μιλάει για την ερωτική ζωή της με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μου αρέσει ο Ραμί να μου μαγειρεύει ντυμένος ως σέξι σερβιτόρα. Δεν ξέρει να μιλάει πολύ καλά αγγλικά, εγώ δεν μιλώ πολύ καλά γαλλικά, όμως υπάρχει η γλώσσα του σώματος, η γλώσσα του έρωτα. Μιλάμε για ένα άλλο επίπεδο επικοινωνίας που είναι πιο ουσιαστικό και βαθύ σε σύγκριση με τις λέξεις. Έχουμε κάτι το εκπληκτικό μεταξύ μας»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.