Ταϊλάνδη: Σύλληψη 18 μεσήλικων τουριστών σε σε ροζ ξενοδοχείο (βίντεο)

Ταϊλάνδη: Σύλληψη 18 μεσήλικων τουριστών σε σε ροζ ξενοδοχείο (βίντεο)

Η αστυνομία της Ταϊλάνδης έπιασε στα πράσα 18 μεσήλικες τουρίστες από την Βρετανία, την Γερμανία, τον Καναδά και την Ρωσία «εν δράσει» με νεαρές γυναίκες σε ροζ ξενοδοχείο.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην πόλη Πατάγια, που θεωρείται η πρωτεύουσα του παγκόσμιου σεξ.

Η επιχείρηση της αστυνομίας έγινε μετά από πληροφορία για όργιο στο ξενοδοχείο Tulip Hotel οι συμμετέχοντες στο οποίο είχαν πληρώσει 1.500 μπατ (39 ευρώ).

Στις εικόνες φαίνονται οι ιδρωμένοι μεσήλικες με πετσέτες να προσπαθούν να κρύψουν τα πρόσωπά τους.

Οι αστυνομικοί εκτός από τους 18 σεξοτουρίστες και τις Ταϊλανδές συνέλαβαν και τον Κινέζο ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου με την κατηγορία ότι διοργάνωνε όργια.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της αστυνομίας όλα συνέβαιναν σε ένα από τους τέσσερις ορόφους του ξενοδοχείου, τον οποίο χαρακτήρισε «play zone».

Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ στον χώρο του όργιου βρέθηκαν προφυλακτικά, λιπαντικά και σεξουαλικά βοηθήματα ενώ συνελήφθησαν και υπάλληλοι του ξενοδοχείου που, κατά πληροφορίες, ορισμένες φορές συμμετείχαν στα σεξουαλικά πάρτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.