ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ποια ζώδια έχουν γεννηθεί τυχερά;

Ποια ζώδια έχουν γεννηθεί τυχερά;

Σε αυτή τη ζωή υπάρχουν οι τυχεροί και οι άτυχοι. Τα άστρα έχουν ευνοήσει τρία ζώδια τα οποία είναι κάπως ευνοημένα σε σχέση με τα υπόλοιπα:

Κριός: Το “Άν έχεις τύχη διάβαινε” με σάρκα και οστά. Ο Κριος έχει πάντα την τύχη με το μέρος του και μάλιστα σε όλους τους τομείς. Θα κερδίσει το ξυστό, θα γράψει καλά στο διαγώνισμα αφού θα πέσουν οι τρεις μοναδικές ερωτήσεις που διάβασε και θα έχει επιστροφή και από την εφορία.

Υδροχόος: Κάνει το απόλυτο τίποτα και αποκτά τα πάντα. Είναι αδιανόητα τυχερός σε σημείο που μπορεί να φταίει μόνο εκείνος για κάτι και να είναι ο μόνος που δε θα τιμωρηθεί ή να είναι εκείνος που δεν έχει βρέξει ποτέ όταν έχει πλύνει το αυτοκίνητό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ιχθείς: Δεν είναι μόνο τυχερός, είναι και γουρλής. Δηλαδή αυτός τουλάχιστον, θα φέρει λίγη τύχη και στους άλλους. Επίσης δεν είναι ακριβώς “Σαββατογεννημένος”, θα του τύχουν ατυχίες αλλά μέσα σε αυτές τουλάχιστον θα σταθεί τυχερός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.