ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στο επίκεντρο η Φουρέιρα: «Γιατί έχουμε απαίτηση να γνωρίζει ιστορία; Είναι μια διασκεδάστρια»

Στο επίκεντρο η Φουρέιρα: «Γιατί έχουμε απαίτηση να γνωρίζει ιστορία; Είναι μια διασκεδάστρια»

Οι αντιδράσεις και τα σχόλια για την κίνηση που έκανε η Ελένη Φουρέιρα με τον εκπρόσωπο της Αλβανίας στη Eurovision να σχηματίσουν τον αλβανικό αετό, δεν έχουν τέλος. Στο Πρωινό, η Φαίη Σκορδά ανέφερε πως: «Ήταν ένα λάθος σε μια εποχή λίγο ευαίσθητη. Κανείς δεν θεωρεί ότι το έκανε από πρόθεση. Απλώς θα έπρεπε να είναι λίγο πιο προσεκτική».

Ο Κώστας Τσουρός και ο Άρης Καβατζίκης, ωστόσο, είχαν κάποιες διαφωνίες. «Για τους Έλληνες, αυτός ο συμβολισμός σημαίνει τον επεκτατισμό των Αλβανών σε αυτή τη «μεγάλη ιδέα». Είναι σύμβολο αλυτρωτισμού της Αλβανίας, είπε ο Κώστας προκαλώντας την αντίδραση του Άρη: «Χωρίς να έχω καμία διάθεση να υποτιμήσω, η Ελένη είναι ένα κορίτσι, μια βιοπαλαίστρια που ξεκίνησε να δουλεύει από πολύ μικρή, είναι ένα κορίτσι που έχει ένα εύκολο ρεπερτόριο και είναι μια διασκεδάστρια. Γιατί έχουμε απαίτηση να γνωρίζει ιστορία η Ελένη Φουρέιρα»; Η απάντηση του Κώστα Τσουρού ήταν: «Θα έπρεπε να ξέρει τι σημαίνει το ένα και τι σημαίνει το άλλο»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=452&v=ZMGb_cKvYtY

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.