ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νέα Υόρκη: Σε χέρια Αράβων το θρυλικό Plaza Hotel για 600 εκ. δολάρια!

Νέα Υόρκη: Σε χέρια Αράβων το θρυλικό Plaza Hotel για 600 εκ.  δολάρια!

Αλλάζει χέρια το θρυλικό Plaza Hotel της Νέας Υόρκης, που κοσμεί την 5η Λεωφόρο για πάνω από 100 χρόνια και έχει εμφανιστεί σε 30 και πλέον ταινίες του Χόλιγουντ, καθώς πουλήθηκε έναντι 600 εκατομμυρίων δολαρίων (500 εκατ. ευρώ) σε εταιρεία με έδρα το Ντουμπάι, η οποία σχεδιάζει να κάνει το ξενοδοχείο «παγκόσμιο σύμβολο».

Ο Σαχάλ Χαν, ένας εκ των αγοραστών του ξενοδοχείου, αναφέρει πως η αγοραπωλησία θα ολοκληρωθεί στις 25 Ιουνίου ενώ ανάμεσα στους τωρινούς ιδιοκτήτες είναι ο πρίγκιπας Αλ-Ουάλιντ Μπεν Ταλάλ της Σαουδικής Αραβίας, ο οποίος κρατείτο επί τρεις μήνες στο ξενοδοχείο Ritz-Carlton στο Ριάντ, στο πλαίσιο συλλήψεων, που, σύμφωνα με τις σαουδαραβικές αρχές, στόχο είχαν. την καταπολέμηση της διαφθοράς.

Το Πλάζα, του οποίου ιδιοκτήτης έχει υπάρξει και ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ Ντ. Τραμπ, σήμερα διευθύνει ο γαλλικός όμιλος Accor.

«Το Plaza είναι μοναδικό, αλλά κανένας, ποτέ δεν το έκανε παγκόσμιο σύμβολο», σημειώνει ο Σαχάλ Χαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.