ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Τι πρέπει να έχετε οπωσδήποτε στο γραφείο σας;

Τι πρέπει να έχετε οπωσδήποτε στο γραφείο σας;

Συχνά περνάμε πολλές ώρες στο γραφείο μας είτε πρόκειται για τη δουλειά είτε για το σπίτι, γι’αυτό και πρέπει να είμαστε πλήρως οργανωμένοι και εξοπλισμένοι.

Είτε εργάζεστε από το σπίτι είτε στο γραφείο, παρακάτω θα δείτε ποια βασικά αντικείμενα θα πρέπει πάντα να έχετε στο γραφείο σας για να είστε οργανωμένοι και να αυξήσετε την παραγωγικότητα:

1. Μια καλή καρέκλα γραφείου

Το να κάθεστε σε μια άβολη καρέκλα όλη την ημέρα μπορεί να σας προκαλέσει πόνο στην πλάτη και να σας αποσπάσει την προσοχή από το να εστιάζετε στις δουλειές σας.

Μια αξιοπρεπή καρέκλα γραφείου θα πρέπει να παρέχει οσφυϊκή και πυελική υποστήριξη για να απομακρύνει το στρες από τους μυς της πλάτης σας. Δεδομένου ότι η κακή στάση του σώματος μπορεί να οδηγήσει σε πονοκεφάλους ή μυϊκή κόπωση, μια υποστηρικτική καρέκλα είναι μια αξιόλογη επένδυση.

2. Έναν ασύρματο εκτυπωτή

Θα σας «λύσει» τα χέρια και επιπλέον, υπάρχουν κάποιες ανέξοδες, υψηλής ποιότητας επιλογές που μπορείτε να βρείτε.

3. Φακέλους

Κρατήστε τα πάντα οργανωμένα σε ένα μέρος με ένα ντουλάπι αρχειοθέτησης.

Μπορεί να υπάρχουν φορές που θα έχετε σημαντικά έγγραφα, όπως αποδείξεις πληρωμών που θα πρέπει να κρατήσετε για το μέλλον.

Για να αποφύγετε την απώλεια αυτών των εγγράφων, χρησιμοποιείστε ένα ντουλάπι αρχειοθέτησης ή ένα φάκελο-ακορντεόν.

4. Έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο

Αν το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς σας εξαρτάται από τον υπολογιστή σας, τότε είναι σημαντικό να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για σημαντικά αρχεία και έγγραφα σε περίπτωση που ο σκληρός δίσκος χαλάσει.

Οι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι αυτές τις μέρες είναι σχετικά φθηνοί για μεγάλες ποσότητες αποθηκευτικού χώρου.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια υπηρεσία αποθήκευσης cloud όπως το Google Drive, το DropBox ή το iCloud.

5. Ένα καλώδιο φόρτισης τηλεφώνου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κινητό σας τηλέφωνο είναι πλέον απαραίτητο στην καθημερινότητά μας συνεπώς σε καμία περίπτωση δεν θα θέλατε ενώ είστε στην δουλειά να «ξεμείνετε» από μπαταρία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.