ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτά είναι τα κοστούμια που πρέπει να μπουν στην ανδρική ντουλάπα!

Αυτά είναι τα κοστούμια που πρέπει να μπουν στην ανδρική ντουλάπα!

Το κοστούμι είναι σημαντικό να υπάρχει στη ντουλάπα ενός άνδρα, όσο και αν δεν το θέλει, γιατί κάποια στιγμή θα το χρειαστεί! Οπότε, ξεκινάμε με τα βασικά! Επιλέξτε ένα χρώμα που σίγουρα αγαπάτε ! Τα πιο κλασσικά είναι το μαύρο, το navy blue και το γκρι! Από κει κι έπειτα προσοχή στο στιλ του κοστουμιού!

Δείτε τα κοστούμια που έστω ένα από αυτά πρέπει να υπάρχει στην ντουλάπα σας.

1.Το σύγχρονο κοστούμι

Είναι το κοστούμι που ταιριάζει ακριβώς στο σωματότυπό σου! Είναι σαν να έχει ραφτεί για εσένα. Το σακάκι έχει μια σειρά από κουμπιά και το παντελόνι είναι σε slim fit γραμμή.

2.Το εναλλακτικό κοστούμι

Το κοστούμι που απευθύνεται στους άνδρες που θέλουν να ξεχωρίζουν. Το χρώμα παίζει ρόλο εδώ, γιατί ξεφεύγουμε από τα συνηθισμένα. Το electric blue, το χρώμα της μόκα και το dusk blue είναι ίσως από τα πιο τέλεια χρώμα .

3. Το κοστούμι με διπλή σειρά κουμπιών

Θυμίζει την εποχή της ποτοαπαγόρευσης και σας μετατρέπει ευθύς αμέσως σε ένα σύγχρονο Gatsby. Ιδανικό αν θέλετε να δείξετε το fashion sense σας και να δείχνετε σοφιστικέ.

4.Το statement κοστούμι

Είναι το ιδανικό κοστούμι για τα αγόρια που θέλουν να δείξουν πως είναι «ψαγμένοι». Παίζουν με τα χρώματα και δε φοβούνται να τολμήσουν. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε ήδη στη ντουλάπα σας ένα κλασσικό κοστούμι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tip: Ό,τι και αν επιλέξετε, να φροντίσετε να είναι ακριβώς στα μέτρα σας και να φαίνεται σαν να φτιάχτηκε για εσάς, γιατί ο σκοπός ενός κοστουμιού είναι να σας δείχνει sleek (κομψούς) και όχι σαν να είστε έτοιμοι να βγείτε για μπύρες! Οπότε σωστό νούμερο παντελονιού και blazer και μη γυρνάτε τα ρεβέρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.