ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οι αξιομνημόνευτες δημιουργίες της Victoria’s Secret έχουν πλέον το μουσείο που τους αναλογεί (φωτο)

Οι αξιομνημόνευτες δημιουργίες της Victoria’s Secret έχουν πλέον το μουσείο που τους αναλογεί (φωτο)

Η εταιρεία Victoria’s Secret είναι το μεγαλύτερο brand εσωρούχων παγκοσμίως και πλέον απέκτησε δικό της μουσείο.

Τα μεγαλύτερα μοντέλα του πλανήτη έχουν περπατήσει στην πασαρέλα για λογαριασμό της εταιρείας και τα εσώρουχα που φόρεσαν έχουν χαραχθεί στη μνήμη όλων. Πλέον, θα μπορούμε όσοι επισκεφτούμε τη Νέα Υόρκη να θαυμάσουμε από κοντά τις δημιουργίες καθώς δημιουργήθηκε ένα μουσείο που φιλοξενούνται τα περίφημα εσώρουχα. Το νέο Victoria’s Secret Museum είναι ένας χώρος μέσα στον οποίο βρίσκονται όλες οι δημιουργίες που φορέθηκαν από τις Bella Hadid, Heidi Klum, Irina Shayk και άλλα super models.

Οι επισκέπτες του μουσείου θα έχουν την ευκαιρία να ξεσκονίσουν τις γνώσεις τους γύρω από τα θρυλικά fashion shows του brand και δουν μια αναλυτική λίστα με τα ονόματα κάθε «αγγέλου» που έχει περπατήσει στην πασαρέλα των show της Victoria’s Secret.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.