ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η Sara Jessica Parkar «έριξε» το διαδίκτυο και αυτό είναι ο λόγος (βίντεο)

Η Sara Jessica Parkar «έριξε» το διαδίκτυο και αυτό είναι ο λόγος (βίντεο)

Ο ρόλος της ως Carrie Bradshaw στη σειρά και ταινία «Sex and the city» την κατέστησε ως ένα από τα μεγαλύτερα fashion icon των τελευταίων χρόνων και πλέον βάζει το δικό της «λιθαράκι» στο χώρο της μόδας δημιουργώντας παπούτσια.

Πλέον δημιουργεί παπούτσια που φέρουν την υπογραφή της και κάθε φορά που κυκλοφορέι ένα νέο σχέδιο, επικρατεί «φρενίτιδα» στα social media. Αυτή τη φοράοι θαυμάστριες της έχουν ξετρελαθεί με τα πρώτα sneakers που λανσάρει μέσω του brand της, SPJ, καθώς είναι γεμάτα στρας και ήδη πολλές θέλουν να τα αποκτήσουν. Το βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram «τρέλανε» τις γυναίκες που αγαπούν τα παπούτσια και μάλλον ετοιμάζεται να ξεπουλήσει!

https://www.instagram.com/p/BUeif-VDC2d/?taken-by=sjpcollection

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.