ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ντέιβιντ Ντέλφιν: Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο βραβευμένος σχεδιαστής μόδας (φώτο,βίντεο)

Ντέιβιντ Ντέλφιν: Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο βραβευμένος σχεδιαστής μόδας (φώτο,βίντεο)

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 46 ετών, άφησε ο διάσημος Ισπανός σχεδιαστής μόδας Ντέιβιντ Ντέλφιν.

Θεωρείται ένας από τους πιο προκλητικούς σχεδιαστές της Ισπανίας – Στην κολεξιόν του Pasarela Cibeles κάλυψε τα πρόσωπα των μοντέλων με κουκούλες και έβαλε τσέπες γύρω από τους λαιμούς τους

Ο Ντέλφιν πέθανε σε ηλικία 46 χρόνων καθώς ήταν γεννημένος στις 2 Νοεμβρίου του 1970, ενώ ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για το θάνατο του την Κυριακή.

Ο Ραχόι δήλωσε στο συλλυπητήριο τηλεγράφημά του προς την οικογένεια του σχεδιαστή, το οποίο και δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της ισπανικής κυβέρνησης ότι ο Ντέλφιν «ήταν ένας από τους πιο χαρισματικούς και δημιουργικούς σχεδιαστές μόδας στην Ισπανία» ο οποίος «αφήνει μια ασύγκριτη κληρονομιά».

Γεννημένος στη Μάλαγα, ο Ντέλφιν ίδρυσε ένα ατελιέ στη Μαδρίτη το 2001. Ένα χρόνο αργότερα, έδωσε το δικό του στίγμα στη βιομηχανία της μόδας ως ένας από τους πιο προκλητικούς σχεδιαστές της Ισπανίας, καθώς επέλεξε να παρουσιάσει την κολεξιόν του Pasarela Cibeles καλύπτοντας τα πρόσωπα των μοντέλων με κουκούλες και βάζοντας τσέπες γύρω από τους λαιμούς τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κέρδισε το Εθνικό Βραβείο Ισπανίας για τον σχεδιασμό μόδας τo 2016 για την «ανάπτυξη του δικού του πρωτοποριακού κόσμου», ενώ έχει κερδίσει πολλά εθνικά και διεθνή βραβεία.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.