ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Έφυγε» από τη ζωή η Κάρλα Φέντι – Το πρόσωπο επικοινωνίας του γνωστού οίκου μόδας

«Έφυγε» από τη ζωή η Κάρλα Φέντι – Το πρόσωπο επικοινωνίας του γνωστού οίκου μόδας

Τα επικοινωνιακά κομμάτια και οι δημόσιες σχέσεις ήταν δουλειά της Κάρλα Φέντι, που φρόντιζε για την καλύτερη και σωστή προβολή του οίκου.

Ομότιμη πρόεδρος του ομίλου Φέντι, η Κάρλα συνέβαλε μαζί με τις άλλες τέσσερις αδελφές της, Πάολα, Άννα, Φράνκα και ‘Αλντα, στην ανάπτυξη της διάσημης φίρμας, μαζί με τον Καρλ Λάγκερφελντ που είχε ενταχθεί στον Fendi το 1965.

Στον όμιλο, η Κλάρα είχε αφοσιωθεί στον τομέα της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων, συμβάλλοντας επίσης στη διεθνή ανάπτυξη της φίρμας.

Λάτρης της τέχνης και της μουσικής, η Κάρλα Φέντι έβαλε τα θεμέλια το 2007 του Ιδρύματος Carla Fendi για την προώθηση της πολιτιστικής δημιουργίας και κληρονομιάς.

Ήταν επίσης μια από τις μεγάλες ευεργέτριες του Φεστιβάλ των Δύο Κόσμων στο Σπολέτο, της μεγάλης ετήσιας πολιτιστικής διοργάνωσης στην κεντρική Ιταλία.

Ο οίκος Fendi ιδρύθηκε στη Ρώμη το 1926 με το πρώτο του κατάστημα να έχει ένα ατελιέ αφιερωμένο στη γούνα και στα δερμάτινα είδη, πριν εξελιχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες πολυτελείς φίρμες παγκοσμίως.

Σήμερα ο όμιλος Φέντι είναι ένα από τα στολίδια του γαλλικού ομίλου ειδών πολυτελείας LVMH, ο οποίος τον εξαγόρασε το 2001.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.