Τζέρεμι Μικς: Ο πιο όμορφος κατάδικος που έχει κατακτήσει τις πασαρέλες (φωτό)

Τζέρεμι Μικς: Ο πιο όμορφος κατάδικος που έχει κατακτήσει τις πασαρέλες (φωτό)

Εγινε γνωστός το 2013, όταν συνελήφθη για συμμετοχή σε συμμορία, παρόλα αυτά η εξωτική του ομορφιά τον βοήθησε να γίνει ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα μετά την αποφυλάκιση του.

Ο Τζέρεμι Μικς, ο πιο σέξι κατάδικος των ΗΠΑ και ολόκληρου του κόσμου όπως έχει χαρακτηριστεί, με τα εκφραστικά μπλε μάτια και τις γωνίες στο πρόσωπο, περπάτησε σε πασαρέλες και κατάφερε να αφήσει με το στόμα ανοιχτό διάσημες κυρίες του Χόλιγουντ, όπως η Μαντόνα, αλλά και χιλιάδες γυναίκες.

Νωρίτερα αυτή τη χρονιά, τον είδαμε να κάνει την εμφάνιση του στο catwalk της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη για λογαριασμό του Philipp Plein και της συλλογής AW17, όμως την Κυριακή ο 33χρονος έκανε το comeback του στην πασαρέλα και ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη!

Συγκεκριμένα, ο Τζέρεμι Μικς συμμετείχε στο σόου του ίδιου σχεδιαστή, του Philipp Plein δηλαδή, για λογαριασμό της sport κολεξιόν spring/summer 2018, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο.

Η «συμβολή» του ήταν πολύ σημαντική για τα μάτια του γυναικείου κοινού. Ο Μικς φόρεσε ένα εφαρμοστό T-shirt κι ένα τζην με αλυσίδες που τον έκαναν ακόμα πιο «κακό παιδί», ενώ ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε να περπατάει στην πασαρέλα shirtless και μόνο με το αθλητικό του παντελόνι, για να θαυμάσουμε για άλλη μια φορά τα τατουάζ που έχει επάνω στο σώμα του και φυσικά τα δυνατά του σημεία, τους καλοσχηματισμένους του κοιλιακούς που σχηματίζουν ένα εντυπωσιακό V.

Με άλλα λόγια… οφθαλμόλουτρο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

bovary.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.