ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το πιο άβολο κόσμημα είναι γεγονός – Οι δημιουργοί υπόσχονται πως θα αλλάξει την εμφάνιση μιας γυναίκας (φωτό)

Το πιο άβολο κόσμημα είναι γεγονός – Οι δημιουργοί υπόσχονται πως θα αλλάξει την εμφάνιση μιας γυναίκας (φωτό)

Το λόγο που δημιουργήθηκε το συγκεκριμένο κόσμημα δε μπορούμε να τον καταλάβουμε ακόμα.

Μία εταιρία από την Ιαπωνία πουλάει κάτι που πιθανώς είναι το πιο άβολο κόσμημα που έχει υπάρξει ποτέ. Η BoDivas, με έδρα το Τόκιο, πουλάει ένα παράξενο αντικείμενο, το οποίο ονομάζει “Beachtail” (ουρά παραλίας) και το περιγράφουν σαν ένα σέξι κόσμημα για το μπικίνι.

Υποτίθεται πως αυτό το κόσμημα φοριέται στο κάτω μέρος του μπικίνι, έτσι ώστε να διακοσμεί τον χώρο ανάμεσα στα πόδια της γυναίκας.

Η εταιρία αποκαλεί το προϊόν της “κομψό” και “πρωτότυπο” λέγοντας πως εκτός από μπικίνι μπορεί να φορεθεί και με παντελόνι και με σορτς. Κάθε κομμάτι αποτελείται εν μέρει από μία χοντρότερη μεταλλική αλυσίδα και μία πιο λεπτή, η οποία και κρέμεται εξωτερικά.

Υπάρχουν και δύο πιο χαλαρές αλυσίδες που κρέμονται εξωτερικά, οι οποίες έχουν και πολύτιμους λίθους στις άκρες. Οι αλυσίδες είναι φτιαγμένες από επάργυρο ορείχαλκο με ρόδιο.

Το κόσμημα πωλείται από 19,50 μέχρι 22,50 δολάρια και η εταιρία υπόσχεται να απογειώσει την εμφάνιση όποιας το φορέσει.

Παρόλο που αυτά τα κοσμήματα είναι προς πώληση και στο Amazon και στο Etsy, κανείς αγοραστής δεν έχει αφήσει ακόμα κάποια κριτική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.