Manolo Blahnik: Στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης παρουσιάστηκε το ντοκιμαντέρ του (βίντεο)

Manolo Blahnik: Στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης παρουσιάστηκε το ντοκιμαντέρ του (βίντεο)

Στην Εβδομάδα Μόδα της Νέας Υόρκης προβλήθηκε ένα ντοκιμαντέρ για τον Manolo Blahnik, τον γνωστό σχεδιαστή παπουτσιών που όλες οι γυναίκες του Χόλυγουντ λατρεύουν.

Ήταν το πρώτο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του μαέστρου των ιδιαίτερων παπουτσιών, στην προβολή του οποίου συνέρρευσαν εμβληματικές φιγούρες του κόσμου της μόδας (Καρολίνα Ερέρα, Άιρις Άπφελ, μεταξύ πολλών). Μάλιστα, κάποια από αυτές τις εμβληματικές φιγούρες είπε ότι «ήταν, μακράν, το καλύτερο event της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης».

«Manolo Blahnik: The Boy Who Made Shoes for Lizards» («Μανόλο Μπλάνικ: Το αγόρι που έφτιαχνε παπούτσια για σαύρες») είναι ο τίτλος του ντοκιμαντέρ που κέρδισε τις εντυπώσεις.

Στο ντοκιμαντέρ, υπάρχει πλειάδα συνεντεύξεων με μορφές όπως η Άννα Γουίντουρ, η οποία και δηλώνει: «Δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που φόρεσα τα παπούτσια κάποιου άλλου. Εννοώ, ούτε καν τα κοιτάζω. Μπορεί να μην το παραδέχεται, αλλά έχει γίνει θρύλος».

Μετά από 40 χρόνια δημιουργίας των πιο θαυμαστών παπουτσιών που φορέθηκαν ποτέ από γυναίκες – σαν την πριγκίπισσα Νταϊάνα, την Κέιτ Μος, την Κέιτ Μίντλετον και άλλες και άλλες – και τα οποία θαυμαστά παπούτσια έρχονται και επανέρχονται ως πρωταγωνιστές στο «Sex and the City», ο 74χρονος σήμερα Μπλάνικ είναι, στο ντοκιμαντέρ, το αντικείμενο συζήτησης των αρίστων της μόδας, συμπεριλαμβανομένων των Ναόμι Κάμπελ, Αντρέ Λίον Τάλεϊ, Ριάνα και Τζον Γκαλιάνο.

Όμως, παρά το ότι ήταν στο επίκεντρο της προσοχής όλων, ο Μανόλο δήλωσε, στο «Page Six», όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ: «Χαίρομαι που σας άρεσε η ταινία, αλλά πραγματικά δεν μου αρέσει να βλέπω τον εαυτό μου στην οθόνη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.