ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Η Ολγα Καραβερβέρη έλαμψε εκτυφλωτικά με την υπέροχη νέα της συλλογή ‘’City Lights‘’!

Η Ολγα Καραβερβέρη έλαμψε εκτυφλωτικά με την υπέροχη νέα της συλλογή ‘’City Lights‘’!

Η γνωστή σχεδιάστρια Όλγα Καραβερβέρη έχει βρει τον τρόπο σε κάθε της επίδειξη, να κρατάει το κοινό με κομμένη την ανάσα και να εκπλήσσει με τον πιο ευχάριστο τρόπο!

Έχοντας ξεκινήσει από τον χώρο των νυφικών, όπως πληροφορηθήκαμε από το sissysworld, τον τελευταίο χρόνο ασχολείται και με βραδινά φορέματα της haute couture και τόσο η φαντασία της όσο και η καλαισθησία της έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία.Και έχει γίνει τόσο δημοφιλής που θεωρείται must πλέον κάθε γυναίκα να έχει στη γκαρνταρόμπα της τα μοναδικά κομμάτια του οίκου Karaververis!

Η Όλγα Καραβερβέρη παρουσίασε πρόσφατα στo πλαίσιο της 22ης Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας -Athens Χclusive Designers Week την νέα συλλογή της ‘’City Lights‘’ ( It΄s a woman΄s world) Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2017-2018, η οποία ξεσήκωσε τον ενθουσιασμό των παρευρισκομένων, που όρθιοι χειροκροτούσαν παρατεταμένα τις δημιουργίες της σχεδιάστριας.

Όταν το φως της μέρας σβήνει, τα φώτα της πόλης ανάβουν λαμπερά και παιχνιδιάρικα σηματοδοτώντας νέες, πιο ενδιαφέρουσες διαδρομές. Η δυναμική γυναίκα που ξέρει να ζει την κάθε στιγμή με ένταση και πάθος, αφήνει πίσω τη ρουτίνα της καθημερινότητάς της και μεταμορφώνεται σε μία ύπαρξη σαγηνευτική και απρόβλεπτη.

Η παρουσία της γίνεται αισθητή όπου κι αν βρίσκεται και χαρακτηρίζεται από τις σοφιστικέ ενδυματολογικές της επιλογές που της προσδίδουν ένα ξεχωριστό αέρα κομψότητας. Στη συλλογή City Lights περιλαμβάνονται αέρινα coctail φορέματα αλλά και περίτεχνα Haute Couture βραδινά σύνολα. Τις εμφανίσεις των ρούχων ολοκληρώνουν παλτό με πολύ ιδιαίτερα ντεσέν από ολομέταξο κασμίρ.

Τα υφάσματα που κυριαρχούν είναι βελούδο σιφόν, γαλλικές δαντέλες, υφάσματα κεντημένα στο χέρι με χρυσοκλωστή, μεταξωτές μουσελίνες, μεταξωτός ταφτάς και ολομέταξα μπροκάρ. Ενώ τα glamorous νυφικά της Ηaute Couture collection του οίκου Karaververis αποτελούν την must επιλογή για τις νύφες που ξέρουν να κερδίζουν τις εντυπώσεις!

Τα φινετσάτα κομμάτια της συλλογής ‘’City Lights‘’ συνδυάστηκαν με τα ξεχωριστά κοσμήματα Swarovski , τα υπέροχα χειροποίητα καπέλα της Χριστίνας Λυμπεροπούλου, τα εντυπωσιακά γυαλιά της Ρένας Φλεβαράκη, τις δερμάτινες τσάντες Berthelotti και τα μοναδικά παπούτσια Mara Shoes. Την μουσική του show επιμελήθηκε ο Νίκος Καλούδης.

Δείτε περισσότερα βίντεο της λαμπερής βραδιάς ΕΔΩ

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τη μοναδική επίδειξη ΕΔΩ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.