ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Παρουσιάστηκε το νέο σουτιέν από χρυσό της Victoria’s Secret – Πανέμορφο το μοντέλο που το φορά! (φωτό,βίντεο)

Παρουσιάστηκε το νέο σουτιέν από χρυσό της Victoria’s Secret – Πανέμορφο το μοντέλο που το φορά! (φωτό,βίντεο)

Το Fantasy Bra είναι το νέο σουτιέν της Victoria Secret και η Λάις Ριμπέιρο από την Βραζιλία, θα το φορέσει φέτος στη μεγάλη πασαρέλα!

Η ίδια φωτογραφήθηκε φορώντας το πολυπόθητο σουτιέν, το οποίο κοστίζει 2 εκατ. δολάρια και μοιάζει με κόσμημα, καθώς πλαισιώνει τον λαιμό σαν περιδέραιο.

Το υπέροχο αυτό εσώρουχο- κόσμημα σχεδίασε το πολυτελές brand Mouawad Jewelry, το οποίο ζυγίζει πάνω από 600 καράτια και αποτελείται από διαμάντια, κίτρινα ζαφείρια και μπλε τοπάζ. Το μέταλλο είναι χρυσό 18 καρατίων, ενώ συνολικά χρησιμοποιήθηκαν 6.000 πολύτιμοι λίθοι και 350 ώρες εργασιών για να βγει αυτό ο αποτέλεσμα.

Ποζάροντας στον φακό πίσω από ένα χρυσό φόντο, το οποίο ταίριαζε με το εσώρουχό της, η Λάις ανέφερε πως μόλις άκουσε πως επελέγη εκείνη ως το κορίτσι που θα φορέσει το πολύτιμο bra δεν μπόρεσε να κρατήσει την συγκίνησή της και άρχισε να κλαίει.

Η Λάις Ριμπέριο έχει φωτογραφηθεί μεταξύ άλλων για την αμερικανική, τη γερμανική, την ιταλική και τη βραζιλιάνικη Vogue και έχει λάβει μέρος σε διαφημιστικές καμπάνιες για τους Ralph Lauren, Christian Dior, Tom Ford, GAP και American Eagle.

Σε ηλικία μόλις 17 ετών περπάτησε για πρώτη φορά για τη Victoria’s Secret σε πασαρέλα και ακολούθησαν οι εμφανίσεις της τα έτη 2011, 2013, 2014, 2015 και 2016 μαζί με τις Αντριάνα Λίμα και Κάντις Σουάνπολ. Το 2012, ενώ είχε προγραμματιστεί να λάβει μέρος στο fashion show της VS, δεν μπόρεσε τελικά λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο. Από το 2015 είναι και επίσημα άγγελος της Victoria’s Secret.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/Ba-A8OSgRi0/?taken-by=laisribeiro

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.