Μοντέλο ύψους ενός μέτρου (!) αλλάζει τη βιομηχανία της μόδας (φωτό)

Μοντέλο ύψους ενός μέτρου (!) αλλάζει τη βιομηχανία της μόδας (φωτό)

Η Dru Presta είναι μόλις 21 χρονών αλλά έχει ήδη ένα φιλόδοξο όνειρο: Να αλλάξει για πάντα τη βιομηχανία της μόδας και να δώσει έμπνευση σε άλλους ανθρώπους σαν αυτή.

Η νεαρή Αμερικανίδα από το Ρίνο της Νεβάδα πάσχει από αχονδροπλασία, μια γενετική διαταταχή που προκαλεί νανισμό.

Μεγαλώνοντας, η μικρόσωμη γυναίκα βρέθηκε αντιμέτωπη με συμμαθητές που την κορόιδευαν, βλέμματα οίκτου από περαστικούς και ανόητες ερωτήσεις από αδιάκριτα άτομα στον περίγυρό της, ωστόσο τίποτα από τα παραπάνω δεν την πτόησε.

Όταν έκλεισε τα 20, η Dru μετακόμισε το Λος Άντζελες προκειμένου να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της και να εργαστεί ως μοντέλο.

«Θέλω ο κόσμος της μόδας να μπορεί να αποδεχθεί όλους τους τύπους ανθρώπων. Θέλω να μπορεί ο καθένας να διασχίσει την πασαρέλα, ακόμα κι αν το κάνει με αναπηρικό καροτσάκι ή με πατερίτσες», λέει η νεαρή γυναίκα που έχει πάνω από 16 χιλιάδες followers στο Instagram.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.