Mανικιούρ για όσες αγαπούν τα σκούρα χρώματα στα νύχια

Mανικιούρ για όσες αγαπούν τα σκούρα χρώματα στα νύχια

Οι σκούρες αποχρώσεις στα νύχια είναι της μόδας και έχει γίνει διαχρονικό στύλ. Πρόκειται για μια ασφαλή επιλογή, αφού είναι κομψά και ταιριάζουν με ότι κι αν θέλουμε να φορέσουμε από ρούχα αλλά και κοσμήματα. Ακόμα και όταν στολίζουμε το σκούρο μανικιούρ μας με σχέδια, δύσκολα το αποτέλεσμα δείχνει υπερβολικό και κιτς.

Το all time classic μαύρο, το navy blue, το μελιτζανί, το μπορντό και αμέτρητες άλλες σκούρες αποχρώσεις είναι ιδανικές και για τις γιορτές, με διαφορετικά, ιδιαίτερα σχεδια και προσθήκες. Γεωμετρία, μεταλλιζέ άκρες, στρώσεις από glitter, μίνιμαλ γραμμές και φυσικά η διαχρονικά σικάτη μονοχρωμία είναι κάποιες από τις επιλογές που έχεις. Όπλα σου τα καλύτερα βερνίκια, κανονικά ή τζελ, το σωστό σχήμα νύχια που να κολακεύει τα άκρα σου και τώρα όλα τα νέα σχέδια, πάνω σε σκούρους τόνους για να εντυπωσιάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.