ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Πάτωσε» η εταιρεία της Βικτόρια Μπέκαμ –Ζημιές ύψους 9,5 εκατ. ευρώ

«Πάτωσε» η εταιρεία της Βικτόρια Μπέκαμ –Ζημιές ύψους 9,5 εκατ. ευρώ

Πτώση κατά 78% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, παρουσίασε για φέτος η εταιρεία μόδας της Βικτόρια Μπέκαμ. Οι απώλειες αυξήθηκαν από 5,3 εκατομμύρια ευρώ που ήταν το 2016 σε 9,5 εκατομμύρια ευρώ το 2017.

Η Victoria Beckham Limited είναι ένα brand μόδας που πουλά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Ιδρύθηκε το 2008 από την πρώην Spice Girl, και με έδρα το Λονδίνο απασχολεί σήμερα περίπου 180 άτομα. Ο σύζυγός της και πρώην ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο πρώην μάνατζέρ της Σάιμον Φούλερ είναι και οι δύο μέτοχοι της επιχείρησης.

Η εταιρεία μόδας είναι θυγατρική της Beckham Brands Holdings, που αντιπροσωπεύει τα επιχειρηματικά συμφέροντα του Ντέιβιντ ενώ οι εκπρόσωπο της εταιρείας της Βικτόρια λένε πως θα συνεχίσει τη δράση της παρά τις απώλειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, σύμφωνα με το διευθυντή της εταιρείας Ρόμπερτ Ντοντς, ετοιμάζεται μια νέα συνεργασία με την αμερικανική Target και μια συμφωνία αδειοδότησης με την Reebok που «θα ενισχύσει περαιτέρω την κερδοφορία της επιχείρησης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.