Δ.Βερύκιος για Ελληνοφρένεια: «Δεν ενοχλούσε, απλώς, δεν πουλούσε» (βίντεο)

Δ.Βερύκιος για Ελληνοφρένεια: «Δεν ενοχλούσε, απλώς, δεν πουλούσε» (βίντεο)

Το τέλος της Ελληνοφρένειας έχει προκαλέσει αντιδράσεις…Έπειτα από επτά εκπομπές, αν και η σύμβαση με τον Alpha ήταν για όλη τη σεζόν, η «Ελληνοφρένεια», η γνωστή σατιρική εκπομπή του καναλιού κόπηκε ξαφνικά με τον τσολιά της «Ελληνοφρένειας» να λέει χαρακτηριστικά: «Μας φάγανε».

Σήμερα, ο Δήμος Βερύκιος με αφορμή ένα δημοσίευμα που διάβασε για την Ελληνοφρένεια και τους λόγους που κόπηκε, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, στον αέρα του Happy Day, την πρωινή εκπομπή του καναλιού με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Θέλοντας να δώσει τέλος στα σενάρια, ο αντιπρόεδρος του Alpha τόνισε πως η εκπομπή κόπηκε για οικονομικούς και εμπορικούς λόγους και όχι για πολιτικούς.

«Επειδή δεν είμαι κότα λυράτη, μου έρχονται μηνύματα “γιατί δεν λες για την Ελληνοφρένεια”. Διαβάζω και στο Έθνος: “Μας φάγανε γιατί ενοχλούσαμε”. Δεν είναι έτσι ρε παιδιά. Η τηλεόραση είναι επιχείρηση δεν είναι μοναστήρι. Δεν είναι Κύριε ελέησον! Ευλόγησον! Η Ελληνοφρένεια δεν ενοχλούσε, απλώς, δεν πουλούσε. Αυτοί που λένε τώρα για την Ελληνοφρένεια, ενδεχομένως δεν έβλεπαν την Ελληνοφρένεια. Δεν την στήριζαν. Δυστυχώς ήταν πολύ κάτω από τον μέσο όρο του σταθμού. Εγώ θέλω την εναλλακτική ενημέρωση και με κόστος, αλλά μέχρι εκεί που μπορούν να κρατήσουν οι πλάτες της επιχείρησης. Οικονομικά και εμπορικά και όχι πολιτικά δε συνέφερε η συνέχιση της συγκεκριμένης εκπομπής».

Την ίδια ώρα ο Τσολιάς της Ελληνοφρένειας μίλησε στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να… στα πω» και άφησε αιχμές για την απόφαση που πήρε ο Alpha. «Μας το είπαν δυο ώρες πριν τη μετάδοση της εκπομπής. Έτσι ώστε να μην έχουμε και περιθώριο αντίδρασης να μη γράψουμε κάτι στην εκπομπή. Είναι μια εκπομπή πολιτικής σάτιρας, έχει πολλές πολιτικές αιχμές. Τι τους ενόχλησε, ποιος τους πήρε τηλέφωνο δεν μπορώ να το ξέρω. Κατάλαβες, είναι πολλά τα πράγματα… Δεν είμαστε και εμείς καλά παιδιά», δήλωσε. Μάλιστα, δεν δίστασε να εκμυστηρευτεί: «Αισθάνομαι ανακούφιση, γιατί ήταν τόσος ο πόλεμος και οι τρικλοποδιές. Το κλίμα ήταν νοσηρό εκεί πλέον. Είναι η 2η φορά που κόβεται».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.