ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Παρουσίαση της ανοιξιάτικης συλλογής δερματίνων ειδών της Έλενας Κουλαουζίδου

Παρουσίαση της ανοιξιάτικης συλλογής δερματίνων ειδών της Έλενας Κουλαουζίδου

Για μια ακόμα φορά εντυπωσίασε η ανοιξιάτικη συλλογή υπέροχων δερματίνων ειδών της Έλενας Κουλαουζίδου (www.ekoulaouzidou.gr), η παρουσίαση της οποίας έγινε πρόσφατα στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος σε φιλανθρωπικό τσάι.

(ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ του πετυχημένου sissysword, ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΗ, ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΛΑΟΥΖΙΔΟΥ)

Με πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Αθλητισμού Νέας Σμύρνης και Γενικής Γραμματέως του ΠΑΣΓ «Καλλιπάτειρα» Ιωάννας Καρυοφύλλη και της σχεδιάστριας και επιχειρηματία Έλενας Κουλαουζίδου διοργανώθηκε ένα φιλανθρωπικό τσάι, με σκοπό την ενίσχυση του έργου της κυρίας Ανδριανής στον Άγιο Πολύκαρπο Νέας Σμύρνης, για τα άπορα παιδιά της περιοχής.

Κατά την διάρκεια της λαμπερής εκδήλωσης έγινε επίδειξη μόδας με τις ανοιξιάτικες δημιουργίες της Έλενας Κουλαουζίδου, μοναδικά κομμάτια που έχει σχεδιάσει η ίδια αλλά και γνωστών οίκων του εξωτερικού, από δέρμα και ύφασμα, απλικαρισμένα με κεντήματα και δαντελωτά δερμάτινα.

Τα μοντέλα φόρεσαν γυαλιά του οίκου οπτικών Ρένα Φλεβαράκη και κοσμήματα της Βάσης Σακελλάρη.

Το hairstyling και το μακιγιάζ είχαν αναλάβει τα Κέντρα Αισθητικής Beautyworld by Despina Gavala.

Περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο από την εντυπωσιακή επίδειξη μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.