ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Survivor διαρροή: Ένας στους δύο… παίρνει απόψε την ασυλία (βίντεο)

Survivor διαρροή: Ένας στους δύο… παίρνει απόψε την ασυλία (βίντεο)

Επιστρέφει το Survivor στη… δράση, αν και πλέον το προϊόν είναι κονσερβοποιημένο αφού όλα τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί. Ποιος θα πάρει απόψε την πρώτη ατομική ασυλία;

Σύμφωνα με όσα έχουν ήδη διαρρεύσει και το σημερινό επεισόδιο θα εξελιχθεί σε μια άτυπη… μονομαχία για δύο. Συγκεκριμένα, Ντάνος και Μάριος θα είναι αυτοί που θα δώσουν τη μεγάλη μάχη για την κατάκτηση της πρώτης ασυλίας, αφού μία ακόμη θα κριθεί στο επεισόδιο που θα προβληθεί τη Δευτέρα.

Ηδη, στα Social Media γίνεται εκτενής αναφορά στον Ντάνο, πως αυτός είναι ο νικητής της αποψινής ατομικής μονομαχίας, άρα και της ασυλίας, όμως καθώς και άλλες φορές αυτού του είδους οι διαρροές δεν αποδείχτηκαν σωστές, καλό θα είναι να αναμένουμε μέχρι νωρίς το απόγευμα, όταν πια θα είμαστε σε θέση εκ των… έσω να σας παρουσιάσουμε τον αποψινό νικητή.

Μείνετε συντονισμένοι…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: dokari

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.