Survivor: Κέρδισε την ασυλία ο Μισθοφόρος – Χτυπάει «κόκκινο» η αγωνία για το σημερινό επεισόδιο (βίντεο)

Survivor: Κέρδισε την ασυλία ο Μισθοφόρος – Χτυπάει «κόκκινο» η αγωνία για το σημερινό επεισόδιο (βίντεο)

Ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor είχε και μια έκπληξη για τους παίκτες. Εκτός από το έπαθλο στο αγώνισμα, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες πως ο νικητής θα έπαιρνε και το ένα από τα δύο κολιέ της ασυλίας και κάπως έτσι ο αγώνας μετατράπηκε σε ντέρμπι.

Μπροστά σε μια εξέλιξη που δεν την περίμεναν βρέθηκαν οι έξι παίκτες που έχουν απομείνει στο Survivor καθώς αν και προετοιμαζόντουσαν για ένα αγώνισμα επάθλου, βρέθηκαν τελικά να κυνηγούν και ένα κολιέ ασυλίας.

Το παιχνίδι είχε κάτι από τυφλόμυγα με αρκετά όμως εμπόδια, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα και τους τραυματισμούς των παικτών στην προσπάθειά τους να κινηθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Ο Βασάλος χτύπησε άσχημα το δάχτυλό του ενώ ο Ντάνος έσπασε το δόντι του και στη συνέχεια έγδαρε το κεφάλι του, λίγο πριν παίξει το τελευταίο παιχνίδι.

Εύκολος αντίπαλος αποδείχθηκε για όλους ο Γιάννης Σπαλιάρας αφού έχανε απ’ όλους ενώ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη το πάλεψε νικώντας μάλιστα Ντάνο και Βασάλο.

Η τελική τετράδα ήταν μάλλον αναμενόμενη. Πρόκειται άλλωστε και για τα τέσσερα φαβορί του παιχνιδιού.

Ντάνος, Βασάλος, Μάριος και Μισθοφόρος μπήκαν στις τελευταίες στροφές έχοντας ο καθένας μια ζωή.

Ο Αναγνωστόπουλος πέταξε έξω τον Μάριο και ο Ντάνος τον Βασάλο, με τους δυο τους να φτάνουν τελικό. Νικητής αναδείχθηκε ο Μισθοφόρος κουνώντας μάλιστα το δάχτυλο στον Ντάνο, σ’ έναν πανηγυρισμό βγαλμένο από το ΝΒΑ, με κάποια δόση προκλητικότητας.

Ασυλία και έπαθλο μπέργκερ με ανανά

Οπως ήταν αναμενόμενο ο Μισθοφόρος επέλεξε Βασάλο και Μάριο για να απολαύσει το δώρο, αφήνοντας με ένα μικρό παράπονο τον Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος δεν έχει βάλει φαγητό στο στόμα του εδώ και μέρες.

Οι τρεις μαχητές απόλαυσαν μπέργκερ με ανανά και σουβλάκια γαρίδας, σε ένα ιδιαίτερο πιάτο από τα χέρια του σεφ Καλλίδη.

Βέβαια το μυαλό όλων μετά το τέλος του αγωνίσματος, πέρασε στο αμέσως επόμενο.

Το θέμα είναι ποιος θα πάρει την δεύτερη ασυλία. Αν αυτή καταλήξει πάλι στους Μαχητές, τότε είναι δεδομένο πως προτεινόμενοι θα είναι οι δύο «Διάσημοι» μαζί με τον Σπαλιάρα ενώ αν η ασυλία καταλήξει στην Βαλαβάνη, κάτι για το οποίο εμψύψωνε την συμπαίκτριά του ο Ντάνος, τότε οι συσχετισμοί μπορούν να αλλάξουν.

Αυτός είναι και ο λόγος που στο τρέιλερ με το σημερινό επεισόδιο, η αγωνία χτυπάει «κόκκινο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.