ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Survivor: Ζητούν την αποβολή του Αγγελόπουλου – Τον κατηγορούν για επιτηδευμένη ήττα (βίντεο)

Survivor: Ζητούν την αποβολή του Αγγελόπουλου – Τον κατηγορούν για επιτηδευμένη ήττα (βίντεο)

Ο Αγγελόπουλος φαίνεται πως έχει εξοργίσει κάποιους θαυμαστές του παιχνιδιού!

«Φωτιά» πήρε το Twitter με αφορμή έναν αγώνα που έδωσαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο χθεσινό (26/06/2017) επεισόδιο του Survivor.

Οι δυο τους «κονταροχτυπήθηκαν» πάνω στον κύλινδρο, διεκδικώντας τη νίκη που θα τους κρατούσε «ζωντανούς» στο κυνήγι της ασυλίας.

Η αλήθεια είναι πως ο Ντάνος δεν ήταν πολύ καλός στο συγκεκριμένο αγώνισμα, ωστόσο μια «μονομαχία» έκανε τους χρήστες του Twitter να… ξεσαλώσουν.
Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Survivor

Συγκεκριμένα, αρκετοί θεώρησαν πως ο Ντάνος έχασε επίτηδες από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, σε μια προσπάθειά του να τη βοηθήσει να φτάσει πιο κοντά στην ασυλία, γράφοντας για «σκάνδαλο» και πως έπρεπε ο παίκτης «να αποβληθεί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.