ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Οι αντιδράσεις των Ελλήνων καλλιτεχνών στο θάνατο της Νανάς Καραγιάννη (βίντεο)

Οι αντιδράσεις των Ελλήνων καλλιτεχνών στο θάνατο της Νανάς Καραγιάννη (βίντεο)

Τι δήλωσαν για την τραγική είδηση όσοι βρέθηκαν χθες στο κόκκινο χαλί των βραβείων Mad.

Ο θάνατος της Νανάς Καραγιάννη, της χαμογελαστής δημοσιογράφου που πάλεψε γενναία για δέκα χρόνια με τη νευρική ανορεξία, βύθισε σε θλίψη τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο, αλλά και τους τηλεθεατές που την αγάπησαν μέσα από τη μικρή οθόνη. Ήταν μόλις 38 χρονών.

Χθες, πραγματοποιήθηκαν τα Mad Awards και πολλοί καλλιτέχνες και εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz ενημερώθηκαν για την τραγική απώλεια από τους δημοσιογράφους, on camera. Ο Σάκης Τανιμανίδης και η σύντροφός του Χριστίνα Μπόμπα δεν έβρισκαν λόγια για να συλλυπηθούν τους οικείους της αξέχαστης δημοσιογράφους, η Ειρήνη Παπαδοπούλου βούρκωσε, η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν πίστευε στο άκουσμα της θλιβερής είδησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.