Survivor: Αποχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Δείτε τις πρώτες της δηλώσεις (βίντεο)

Survivor: Αποχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Δείτε τις πρώτες της δηλώσεις (βίντεο)

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor. Την Τρίτη δόθηκε στη δημοσιότητα ένα μικρό απόσπασμα από τις δηλώσεις της αμέσως μετά την αποχώρηση.

Σήμερα, στην εκπομπή Survivor Πανόραμα παρουσιάστηκαν όλα όσα είπε η γνωστή αθλητικογράφος, μετά το τέλος του συμβουλίου του νησιού.

«Έζησα πραγματικά μια τρομερή εμπειρία. Είχε μέσα πείνα, κρύο πολλούς αγώνες, πολλές εντάσεις, πολλά γέλια, λύπες, χαρές. Είμαι πάρα πολύ ευλογημένη που μπήκα σε αυτό το παιχνίδι που λέγεται Survivor. Με έκανε να εκτιμάω πάρα πολλά πράγματα, τα οποία μπορεί να τα θεωρούμε δεδομένα, αλλά δυστυχώς δεν είναι. 4,5 μήνες τώρα το να είσαι με ένα σακίδιο και τα μόνα πράγματα που να έχεις μια αλλαξιά ρούχα και λίγο φαγητό.

Πραγματικά είναι πολύ σκληρό, αλλά από την άλλη είναι κάτι το οποίο σε μαθαίνει, σου διδάσκει πολλά πράγματα. Το Survivor με έκανε να εκτιμάω πράγματα. Το να έχεις να φας λίγο ρύζι ή μόνο μία καρύδα, ενώ στο σπίτι σου έχεις άπειρο φαγητό, αλλά να μην θες να το φας εκείνη τη στιγμή, ή το να κρυώνεις, να βρέχεσαι και να πρέπει να κάτσεις κάτω από τη βροχή γιατί δεν έχεις που αλλού να πας, σε κάνει αυτόματα να εκτιμάς πράγματα, να ζεις με αυτό και να παλεύεις. Εμένα με έμαθε να παλεύω ακόμα περισσότερο.

Τα περισσότερα παιδιά που έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο στο παιχνίδι, το αξίζουν. Θεωρώ ότι ο Ντάνος είναι ένας από τους δύο νικητές που μπορώ εγώ να βάλω στην πρώτη θέση. Ο άλλος είναι ο Κωνσταντίνος γιατί και αυτός έχει αποδείξει ότι έχει ανέβει πάρα πολύ αγωνιστικά. Είναι ένα ήρεμο παιδί που δεν δημιουργεί εντάσεις, πολύ προσγειωμένο. Θεωρώ ότι αυτοί οι δύο θα φτάσουν μέχρι το τέλος», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.