ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Επιστρέφει η θρυλική σειρά «Ο Ιππότης της Ασφάλτου» (βίντεο)

Επιστρέφει η θρυλική σειρά  «Ο Ιππότης της Ασφάλτου» (βίντεο)

Χαράς ευαγγέλια για τους απανταχού φαν της θρυλικής σειράς της δεκαετίας του ’80 «Ο Ιππότης της Ασφάλτου», καθώς ο «Μάικλ Νάιτ» επιστρέφει μαζί με τον επικό ΚΙΤ, σε νέα επεισόδια με πρωταγωνιστή ξανά το Ντέιβιντ Χάσελχοφ.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η λατρεία του σκηνοθέτη του Guardian Of The Galaxy 2, Τζέιμς Γκαν για την φιγούρα του Μάικλ Νάιτ, φαίνεται πως αποτέλεσε το έναυσμα για τη μεγάλη επιστροφή

Όπως είπε ο Χάσελχοφ , τόσο ο «Ιππότης» όσο και το Baywatch είναι οι αγαπημένες του σειρές και βρίσκονται στην καρδιά του, και παρόλο που δεν μπορεί να κάνει τα επικά άλματα, τουλάχιστον ακόμη μπορεί να οδηγεί.

Μαζί με τον σκηνοθέτη Τζέιμς Γκαν επεξεργάζονται το reboot του «Ιππότη της Ασφάλτου» με ορισμένες αλλαγές φυσικά, ενώ δεν έδωσε επιπλέον λεπτομέρειες.

Η σειρά προβλήθηκε στο αμερικανικό δίκτυο NBC από το 1982 ως το 1986 και αποτελούνταν από αυτοτελή επεισόδια εξιχνίασης εγκλημάτων με τη βοήθεια ενός υπερσύγχρονου αυτοκινήτου που οδηγούσε ο Μάικλ Νάιτ.

Εξίσου θρυλική υπήρξε και η μαύρη Πόντιακ ονόματι ΚΙΤ που κόστισε 100.000 δολάρια στις αρχές του ’80 για να παραμετροποιηθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.