ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ποζάρει με καυτό μαγιό και μιλά για τις εμπειρίες της ως Survivor (φωτό)

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ποζάρει με καυτό μαγιό και μιλά για τις εμπειρίες της ως Survivor (φωτό)

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έχει επιστρέψει από τις εξωτικές όσο και… εξουθενωτικές παραλίες του Αγίου Δομίνικου με ακόμα μεγαλύτερη δημοτικότητα στις βαλίτσες της. Η τραγουδίστρια ποζάρει με σέξι μαγιό για το νέο τεύχος γωστού περιοδικού και μίλησε για την εμπειρία της στο «Survivor», τα νεότερα στα επαγγελματικά της και για το diet & fitness πρόγραμμά της αυτόν τον καιρό..

Για το Survivor δήλωσε

«Το “Survivor” ήταν για μένα μια εμπειρία ζωής και μια δοκιμασία που με έκανε πιο δυνατό άνθρωπο, αφού πλέον ξέρω ότι μπορώ να επιβιώσω σε οποιαδήποτε συνθήκη. Αυτό που αποκόμισα είναι ότι τελικά δεν ξέρεις μέχρι πού μπορεί να φτάσει η ψυχική δύναμη του κάθε ανθρώπου. Δεν ξέρω αν θα το έκανα ξανά, αλλά
“ποτέ μην λες ποτέ”».

Για τις διατροφικές της συνήθειες

«Το καλοκαίρι πρέπει να τρώμε ελαφριά και συχνά γεύματα, να πίνουμε πολλά υγρά και να κάνουμε διάφορες δραστηριότητες στη θάλασσα και όχι μόνο ηλιοθεραπεία. Εννοείται ότι και στο σπίτι μας μπορούμε να κάνουμε τις βασικές ασκήσεις για το σώμα μας. Επίσης, μια βόλτα με το ποδήλατο στις διακοπές μας είναι απολαυστική αλλά και καλή γυμναστική. Το βασικότερο, όμως, είναι να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.