ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η τελευταία συνάντηση του Χοντρού και του Λιγνού- Σπάνιο βίντεο με τον «Χοντρό» να έχει χάσει 63 κιλά

Η τελευταία συνάντηση του Χοντρού και του Λιγνού- Σπάνιο βίντεο με τον «Χοντρό» να έχει χάσει 63 κιλά

Το 1956 ο Όλιβερ Χάρντι και ο Σταν Λόρελ, ο Χοντρός και ο Λιγνός, σχεδίαζαν να επιστρέψουν στη μεγάλη οθόνη με μια νέα ταινία. Ο Λόρελ, δηλαδή ο Λιγνός, δεν είχε αλλάξει πολύ, αν και το έγχρωμο βίντεο αποκαλύπτει τα κλασσικά βρετανικά χαρακτηριστικά του.

Αντίθετα, ο Όλιβερ Χάρντι ήταν κατά 63 κιλά ελαφρύτερος μετά την αυστηρή δίαιτα που είχε κάνει, για να αντιμετωπίσει τα καρδιολογικά του προβλήματα. Δύο χρόνια νωρίτερα, είχε υποστεί έμφραγμα και ήταν επιβεβλημένο να χάσει βάρος. Οι δύο ηθοποιοί παίζουν μπροστά στον φακό και βγάζουν αβίαστα τις φιγούρες και τις γκριμάτσες που τους καθιέρωσαν στην 7η τέχνη.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.